Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roomba F.C. Felix A.C.
442 Tactiek ctd
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 50
zwak Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Emiliani passt de bal zonder na te denken. Inworp. Polo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak draait met de bal, schiet en ... Barluzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Goerlandt passt de bal zonder na te denken. Płomiński is nu in balbezit. Płomiński passt de bal in één keer door. Goerlandt rent richting de bal. Goerlandt geeft een hoge lob. Barluzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Altamiro rent richting de bal. Altamiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:1

10e minuut.
Goerlandt onderschept slim de pass. Goerlandt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maciejczak de bal. Altamiro is nu in balbezit. Altamiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Maciejczak passt de bal in één keer door. Maurici heeft problemen om de bal te vangen. Altamiro is nu in balbezit. Altamiro schiet op doel. Barluzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:2

13e minuut.
Altamiro onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maurici. Altamiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goerlandt met een snel genomen vrije trap. Maciejczak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Goszczyński onderschept slim de pass. Goszczyński passt de bal in één keer door. Polo met een sublieme pass. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Płomiński geeft een hoge lob. Tore heeft problemen om de bal te vangen. Maurici rent richting de bal. Polo onderschept slim de pass. Polo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Polo rent richting de bal. Polo met een sublieme pass. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak haalt uit met een fantastische trap. Barluzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:3

41e minuut.
Polo kopt de bal weg. Maurici heeft problemen om de bal te vangen. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak draait met de bal, schiet en ... Barluzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:4

43e minuut.
Goerlandt speelt de bal door. Peralta met een sublieme pass. Goerlandt speelt de bal door. Altamiro rent richting de bal. Altamiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Polo is nu in balbezit. Polo haalt uit met een fantastische trap. Altamiro heeft problemen om de bal te vangen. Altamiro haalt uit met een fantastische trap. Barluzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 79%, Felix A.C. 21%.
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:5

51e minuut.
Płomiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oneda de bal. Tore is nu in balbezit. Maciejczak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejczak schiet op doel. Barluzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Altamiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Peralta passt de bal met de wreef. Stevanelli rent richting de bal. Stevanelli geeft een hoge lob. Altamiro rent richting de bal. Altamiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Fanteria rent richting de bal. Fanteria passt de bal met de wreef. Altamiro rent richting de bal. Altamiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:6

61e minuut.
Doeltrap. Barluzzi trapt de bal weg van het doel. Goszczyński kopt de bal weg. Daar is Maciejczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciejczak haalt uit met een fantastische trap. Barluzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:7

68e minuut.
Płomiński speelt de bal door. Tore bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejczak draait met de bal, schiet en ... Barluzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:8

72e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft de bal voor. Altamiro rent richting de bal. Altamiro draait met de bal, schiet en ... Barluzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:9

75e minuut.
Goszczyński rent richting de bal. Goszczyński speelt de bal door. Altamiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamiro haalt uit met een fantastische trap. Barluzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:10

78e minuut.
Goerlandt rent richting de bal. Altamiro is nu in balbezit. Płomiński met een sublieme pass. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Goerlandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt geeft een lange en hoge pass. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak schiet op doel. Barluzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:11

83e minuut.
Płomiński probeert naar een medespeler te passen. Polo rent richting de bal. Polo passt de bal met de wreef. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Maurici heeft problemen om de bal te vangen. Goerlandt speelt de bal door. Altamiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 72%, Felix A.C. 28%.
Roomba F.C. - Felix A.C. 0:12