Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Aquile Urano FC
2020 Tactiek check
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 53.6
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Chanov geeft een hoge lob. Kačašvinský kopt de bal weg. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matos is nu in balbezit. Matos schiet op doel. Giori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Chanov is nu in balbezit. Matos rent richting de bal. Băşulescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Băşulescu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Escalona rent richting de bal. Escalona passt de bal zonder na te denken. Pandur rent richting de bal. Pandur geeft een hoge lob. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - Urano FC 0:1

16e minuut.
Karagiannis rent richting de bal. Hetman bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis schiet op doel. van Leeuwen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mindzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín is nu in balbezit. Mindzhev begaat een overtreding. Mindzhev krijgt een gele kaart. Martín raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 34%, Urano FC 66%.
Le Aquile - Urano FC 0:1

48e minuut.
Hetman geeft de bal voor. Daar is Pandur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačašvinský is nu in balbezit. Mindzhev is nu in balbezit. Mindzhev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Daar is Mindzhev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín speelt de bal door. Kačašvinský probeert naar een medespeler te passen. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Escalona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Băşulescu. Escalona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niţu komt het veld opgelopen. Paquet komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lupescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domínguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Węglarz krijgt zijn hoofd ertegen. Probocskai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Le Aquile - Urano FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 30%, Urano FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Le Aquile - Urano FC 1:1