Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urano FC Le Aquile
check Tactiek 2020
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 57.9
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


26e minuut.
Karagiannis rent richting de bal. Pederneiras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karagiannis raakt geblesseerd tijdens het duel. Domínguez met een snel genomen vrije trap. Węglarz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Le Aquile 0:1

29e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Mindzhev is nu in balbezit. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. Sczepiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Le Aquile 0:2

33e minuut.
Chanov met een sublieme pass. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačašvinský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kačašvinský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 64%, Le Aquile 36%.
Urano FC - Le Aquile 0:2

47e minuut.
Thorn met een sublieme pass. Escalona rent richting de bal. Escalona geeft een lange en hoge pass. Matos rent richting de bal. Matos draait met de bal, schiet en ... Giori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Kaszczyszyn passt de bal zonder na te denken. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domínguez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Domínguez kan niet meer verder spelen. Paquet komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis passt de bal in één keer door. Węglarz heeft problemen om de bal te vangen. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Le Aquile 0:3

60e minuut.
Pandur speelt de bal door. Tırkaz rent richting de bal. Grombelski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tırkaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Le Aquile 1:3

69e minuut.
Kaszczyszyn met een sublieme pass. Karagiannis rent richting de bal. Paquet rent richting de bal. Paquet geeft een hoge lob. Węglarz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kaszczyszyn kopt de bal weg. Chanov rent richting de bal. Chanov passt de bal zonder na te denken. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos schiet op doel. Giori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Chanov met een sublieme pass. Matos is nu in balbezit. Pír begaat een overtreding. Pír krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Pederneiras is nu in balbezit. Karagiannis onderschept slim de pass. Paquet met een sublieme pass. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz schiet op doel. Giori bokst de bal weg.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mindzhev met een snelle inworp. Kačašvinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačašvinský geeft een lange en hoge pass. Węglarz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Le Aquile 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 61%, Le Aquile 39%.
Urano FC - Le Aquile 1:4