Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZANAPOLI Pagoda
napoli3 Tactiek wing
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.1 gemiddelde waardering 41.1
formidable Schieten average
outstanding Passen average
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Pöllinger de bal. Pöllinger passt de bal in één keer door. Mardan rent richting de bal. Mardan geeft de bal voor. Keskoja krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Renusz kopt de bal weg. Mardan geeft de bal voor. Keskoja rent richting de bal. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Bogarde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Bogarde trapt de bal weg van het doel. Tabanyan rent richting de bal. Tabanyan met een sublieme pass. Zoliborz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoliborz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chatziargyris trapt de bal weg. Górnicz kopt de bal weg. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Langosz met een snelle inworp. Roselli is nu in balbezit. Roselli passt de bal met de wreef. Pöllinger rent richting de bal. Pöllinger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogarde trapt de bal weg. Mardan kopt de bal weg. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Roselli met een sublieme pass. Pöllinger met een sublieme pass. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś geeft de bal voor. Keskoja krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pöllinger rent richting de bal. Pöllinger met een sublieme pass. Gacuś speelt de bal door. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mardan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pöllinger de bal. Pöllinger passt de bal met de wreef. Gacuś rent richting de bal. Gacuś schiet op doel. Bogarde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lucescu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Pagoda 1:0

36e minuut.
Pöllinger is nu in balbezit. Marcyjański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pöllinger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pöllinger met een snel genomen vrije trap. Gacuś springt en kopt de bal. Bogarde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Roselli geeft de bal voor. Gacuś kopt de bal weg. Šarec heeft problemen om de bal te vangen. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja schiet op doel. Bogarde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pöllinger rent richting de bal. Pöllinger geeft een hoge lob. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja schiet op doel. Bogarde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Pagoda 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 27%, Pagoda 73%.
FORZANAPOLI - Pagoda 2:0

46e minuut.
Tabanyan speelt de bal door. Fontes rent richting de bal. Roselli verovert de bal door een tackle van achteren. Roselli geeft een hoge lob. Gacuś springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Yağan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gacuś rent richting de bal. Gacuś passt de bal met de wreef. Pöllinger heeft problemen om de bal te vangen. Pöllinger geeft een hoge lob. Bogarde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Pagoda 3:0

54e minuut.
Górnicz is nu in balbezit. Górnicz draait met de bal, schiet en ... Marcyjański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mardan geeft de bal voor. Keskoja krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Roselli speelt de bal door. Mardan is nu in balbezit. Mardan passt de bal in één keer door. Pöllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöllinger geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Roselli kopt de bal weg. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz passt de bal zonder na te denken. Pöllinger is nu in balbezit. Pöllinger geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Keskoja haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Magee de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roselli zal de hoekschop nemen. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal. Bogarde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pöllinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mardan is nu in balbezit. Mardan geeft de bal voor. Klungelig pakt Keskoja de bal. Keskoja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Langosz geeft de bal voor. Akimowicz is nu in balbezit. Gacuś onderschept slim de pass. Gacuś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Pagoda 4:0

81e minuut.
Górnicz met een sublieme pass. Daar is Roselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roselli probeert naar een medespeler te passen. Keskoja rent richting de bal. Keskoja schiet op doel. Bogarde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Akimowicz controleert de bal met de borst. Gacuś is nu in balbezit. Lucescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gacuś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gacuś legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś draait met de bal, schiet en ... Bogarde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gacuś raakt geblesseerd tijdens het duel. Górnicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bogarde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - Pagoda 5:0

87e minuut.
Keskoja passt de bal met de wreef. Daar is Roselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roselli geeft de bal voor. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś schiet op doel. Bogarde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 16%, Pagoda 84%.
FORZANAPOLI - Pagoda 5:0