Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pagoda FORZANAPOLI
wing Tactiek napoli3
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 65
matig Schieten formidabel
matig Passen uitmuntend
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Pöllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöllinger passt de bal in één keer door. Gacuś rent richting de bal. Gacuś draait met de bal, schiet en ... Bogarde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - FORZANAPOLI 0:1

7e minuut.
Akimowicz geeft de bal voor. Karanka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langosz. Karanka raakt geblesseerd tijdens het duel. Šarec komt bij de bal en schiet. Chatziargyris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Pöllinger geeft de bal voor. Gacuś kopt de bal weg. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. Bogarde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - FORZANAPOLI 0:2

11e minuut.
Klungelig pakt Pöllinger de bal. Pöllinger geeft een hoge lob. Fontes kopt de bal weg. Gacuś rent richting de bal. Gacuś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Marcyjański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pöllinger met een snelle inworp. Gacuś rent richting de bal. Gacuś draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Zoliborz rent richting de bal. Mardan onderschept slim de pass. Mardan geeft een lange en hoge pass. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - FORZANAPOLI 0:3

17e minuut.
Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański geeft een hoge lob. Mardan rent richting de bal. Mardan geeft de bal voor. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Akimowicz met een sublieme pass. Tabanyan geeft de bal voor. Zoliborz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoliborz schiet op doel. Chatziargyris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - FORZANAPOLI 1:3

24e minuut.
Górnicz met een sublieme pass. Pöllinger speelt de bal door. Klungelig pakt Roselli de bal. Roselli geeft de bal voor. Keskoja krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gacuś probeert naar een medespeler te passen. Górnicz rent richting de bal. Górnicz passt de bal in één keer door. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Renusz kopt de bal weg. Pöllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöllinger geeft de bal voor. Gacuś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - FORZANAPOLI 1:4

43e minuut.
Pöllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöllinger passt de bal in één keer door. Daar is Roselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roselli geeft een lange en hoge pass. Keskoja krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pagoda 73%, FORZANAPOLI 27%.
Pagoda - FORZANAPOLI 1:4

52e minuut.
Klungelig pakt Pöllinger de bal. Pöllinger geeft de bal voor. Magee heeft problemen om de bal te vangen. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. Bogarde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Pöllinger passt de bal in één keer door. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz passt de bal zonder na te denken. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. Bogarde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lucescu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bogarde de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - FORZANAPOLI 1:5

59e minuut.
Magee trapt de bal weg van het doel. Mardan rent richting de bal. Mardan geeft de bal voor. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Mardan passt de bal met de wreef. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz passt de bal zonder na te denken. Gacuś rent richting de bal. Gacuś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Górnicz speelt de bal door. Pöllinger rent richting de bal. Pöllinger geeft de bal voor. Gacuś springt en kopt de bal. Magee heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pöllinger neemt de hoekschop. Šarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś verovert de bal door een tackle van achteren. Gacuś schiet op doel. Bogarde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś passt de bal met de wreef. Keskoja rent richting de bal. Keskoja draait met de bal, schiet en ... Bogarde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - FORZANAPOLI 1:6

78e minuut.
Pöllinger speelt de bal door. Klungelig pakt Gacuś de bal. Akimowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Akimowicz krijgt een gele kaart. Gacuś raakt geblesseerd tijdens het duel. Mardan met een snel genomen vrije trap. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pagoda - FORZANAPOLI 1:7

81e minuut.
Roselli kopt de bal weg. Górnicz speelt de bal door. Daar is Pöllinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pöllinger geeft de bal voor. Keskoja springt en kopt de bal. Bogarde bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pagoda 77%, FORZANAPOLI 23%.
Pagoda - FORZANAPOLI 1:7