Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niccolò Manbassa
fulmine Tactiek Nuovo 4 3 3
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 65.8
excellent Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi rent richting de bal. Acemi verovert de bal door een tackle van achteren. Acemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Manbassa 0:1

10e minuut.
Irarrázabal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolo rent richting de bal. Nicolo speelt de bal door. Pavelescu heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu schiet op doel. Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Atzrodt passt de bal zonder na te denken. Zamanlı probeert naar een medespeler te passen. Grigoraş is nu in balbezit. Zamanlı rent richting de bal. Zamanlı geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Predeanu probeert naar een medespeler te passen. Atzrodt rent richting de bal. Kuboszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Atzrodt verovert de bal door een tackle van achteren. Atzrodt schiet op doel. De bal raakt de paal. Bojin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş passt de bal in één keer door. Bonev rent richting de bal. Bonev haalt uit met een fantastische trap. Todorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

19e minuut.
Solís kopt de bal weg. Buitenspel voor Corpataux. Goede buitenspelval van de verdediging. Czerbniak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Atzrodt is nu in balbezit. Atzrodt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nicolo met de inworp. Riverón met een sublieme pass. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Bojin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Manbassa 0:2

24e minuut.
Spreng kopt de bal weg. Acemi rent richting de bal. Acemi passt de bal met de wreef. Daar is Pavelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Bojin bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riverón neemt de hoekschop. Pavelescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bojin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Nicolo passt de bal met de wreef. Pavelescu rent richting de bal. Kuboszek rent richting de bal. Pavelescu onderschept slim de pass. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Irarrázabal passt de bal met de wreef. Riverón heeft problemen om de bal te vangen. Riverón geeft de bal voor. Daar is Atzrodt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atzrodt draait met de bal, schiet en ... Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Atzrodt is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Irarrázabal zal de hoekschop nemen. Pavelescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Manbassa 0:3

40e minuut.
Irarrázabal is nu in balbezit. Irarrázabal passt de bal in één keer door. Nicolo met een sublieme pass. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Manbassa 0:4

42e minuut.
Acemi is nu in balbezit. Acemi met een sublieme pass. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Manbassa 0:5

43e minuut.
Spreng heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu speelt de bal door. Atzrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Atzrodt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 72%, Manbassa 28%.
niccolò - Manbassa 0:5

51e minuut.
Spreng probeert naar een medespeler te passen. Corpataux is nu in balbezit. Corpataux passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bonev de bal. Bonev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Corpataux is nu in balbezit. Corpataux haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolo passt de bal met de wreef. Irarrázabal geeft een hoge lob. Daar is Pavelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pavelescu is nu in balbezit. Atzrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Atzrodt speelt de bal door. Acemi is nu in balbezit. Acemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Riverón met de inworp. Acemi rent richting de bal. Dydek is nu in balbezit. Pavelescu onderschept slim de pass. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Bojin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Perlai met een sublieme pass. Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş passt de bal zonder na te denken. Corpataux rent richting de bal. Corpataux draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Predeanu met een sublieme pass. Atzrodt rent richting de bal. Atzrodt passt de bal in één keer door. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu schiet op doel. Paal! Acemi rent richting de bal. Acemi haalt uit met een fantastische trap. Bojin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Manbassa 0:6

77e minuut.
Perlai passt de bal in één keer door. Grigoraş speelt de bal door. Bonev is nu in balbezit. Bonev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Manbassa 1:6

82e minuut.
Spreng is nu in balbezit. Spreng passt de bal in één keer door. Bonev rent richting de bal. Bonev draait met de bal, schiet en ... Todorović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Manbassa 2:6

83e minuut.
Agius is nu in balbezit. Agius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Solís de bal. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Agius probeert naar een medespeler te passen. Daar is Acemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acemi passt de bal zonder na te denken. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Bojin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Inworp. Riverón met de inworp. Acemi speelt de bal door. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón speelt de bal door. Atzrodt is nu in balbezit. Atzrodt draait met de bal, schiet en ... Bojin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Manbassa 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 60%, Manbassa 40%.
niccolò - Manbassa 2:7