Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RANGERS Prato Andrea`s fc
only training Tactiek 4-3-3 prova
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 59.7
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Lamillo geeft een hoge lob. Kurczab kopt de bal weg. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Andrea`s fc 1:0

4e minuut.
Səmədov passt de bal in één keer door. Piuhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Piuhola geeft de bal voor. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme haalt uit met een fantastische trap. Boussaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rachtálek heeft problemen om de bal te vangen. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RANGERS Prato - Andrea`s fc 1:1

6e minuut.
Gillet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adelsberger met een snelle inworp. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Bekr verovert de bal door een tackle van achteren. Reks rent richting de bal. Reks met een sublieme pass. Delorme is nu in balbezit. Delorme draait met de bal, schiet en ... Boussaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Səmədov met een snelle inworp. Lamillo met een sublieme pass. Fausto rent richting de bal. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Adelsberger geeft een lange en hoge pass. Caimi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vînătoru ... Strafschop! Vînătoru is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Caimi raakt geblesseerd tijdens het duel. Gierbulewicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Andrea`s fc 2:1

36e minuut.
Infante geeft de bal voor. Bekr bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme onderschept slim de pass. Delorme schiet op doel. Boussaid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RANGERS Prato - Andrea`s fc 2:2

39e minuut.
Bordabehere is nu in balbezit. Delorme rent richting de bal. Návay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Návay krijgt een gele kaart. Delorme raakt geblesseerd tijdens het duel. Piuhola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reks krijgt zijn hoofd ertegen. Boussaid bokst de bal weg.

42e minuut.
Kurczab neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Delorme de bal. Bekr is nu in balbezit. Delorme onderschept slim de pass. Delorme haalt uit met een fantastische trap. Boussaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 54%, Andrea`s fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RANGERS Prato - Andrea`s fc 2:2

49e minuut.
Bulis speelt de bal door. Adelsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsberger geeft een lange en hoge pass. Caimi is nu in balbezit. Caimi draait met de bal, schiet en ... Kiepski bokst de bal weg. Klungelig pakt Infante de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Səmədov met de inworp. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere geeft een hoge lob. Delorme springt en kopt de bal. Boussaid werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Asfinio verovert de bal door een tackle van achteren. Asfinio passt de bal in één keer door. Səmədov speelt de bal door. Bordabehere heeft problemen om de bal te vangen. Bordabehere geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Asfinio passt de bal zonder na te denken. Piuhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Piuhola geeft een lange en hoge pass. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme draait met de bal, schiet en ... Boussaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gierbulewicz rent richting de bal. Səmədov onderschept slim de pass. Səmədov geeft een hoge lob. Reks heeft problemen om de bal te vangen. Reks haalt uit met een fantastische trap. Boussaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Asfinio rent richting de bal. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Fausto rent richting de bal. Fausto schiet op doel. Kiepski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caimi is nu in balbezit. Caimi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Peļkodis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Asfinio met de inworp. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 58%, Andrea`s fc 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RANGERS Prato - Andrea`s fc 2:2