Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andrea`s fc RANGERS Prato
4-3-3 prova Tactiek only training
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
59 gemiddelde waardering 57.5
formidable Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Piuhola rent richting de bal. Piuhola geeft de bal voor. Delorme rent richting de bal. Delorme draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - RANGERS Prato 1:0

9e minuut.
Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme maakt een afschuwelijke overtreding. Delorme krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Piuhola rent richting de bal. Piuhola passt de bal met de wreef. Kowal onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bordabehere de bal. Bordabehere draait met de bal, schiet en ... Boussaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - RANGERS Prato 2:0

20e minuut.
Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Peļkodis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobrinoiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reks is nu in balbezit. Reks geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rachtálek kopt de bal weg. Səmədov is nu in balbezit. Səmədov geeft de bal voor. Delorme is nu in balbezit. Delorme draait met de bal, schiet en ... Boussaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bordabehere neemt de hoekschop. Delorme springt en kopt de bal. Boussaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Piuhola geeft een hoge lob. Caimi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reks rent richting de bal. Reks draait met de bal, schiet en ... Boussaid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - RANGERS Prato 3:0

34e minuut.
Daar is Dobrinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adelsberger is nu in balbezit. Adelsberger geeft een lange en hoge pass. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto rent richting de bal. Kurczab onderschept slim de pass. Caimi is nu in balbezit. Caimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gillet met de inworp. Peļkodis probeert de bal met de borst te controleren. Reks onderschept slim de pass. Reks geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lamillo kopt de bal weg. Daar is Piuhola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Návay rent richting de bal. Caimi rent richting de bal. Caimi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrea`s fc 44%, RANGERS Prato 56%.
Andrea`s fc - RANGERS Prato 3:0

61e minuut.
Kurczab onderschept slim de pass. Kurczab geeft de bal voor. Reks is nu in balbezit. Reks draait met de bal, schiet en ... Boussaid maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - RANGERS Prato 4:0

63e minuut.
Fausto is nu in balbezit. Səmədov rent richting de bal. Návay rent richting de bal. Delorme is nu in balbezit. Delorme draait met de bal, schiet en ... Boussaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Piuhola is nu in balbezit. Piuhola met een sublieme pass. Peļkodis bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme rent richting de bal. Delorme haalt uit met een fantastische trap. Boussaid bokst de bal weg. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - RANGERS Prato 5:0

77e minuut.
Səmədov passt de bal met de wreef. Piuhola rent richting de bal. Piuhola geeft de bal voor. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Rachtálek onderschept slim de pass. Rachtálek speelt de bal door. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - RANGERS Prato 6:0

88e minuut.
Vînătoru geeft een hoge lob. Peļkodis is nu in balbezit. Reks onderschept slim de pass. Klungelig pakt Reks de bal. Reks draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Dobrinoiu met de inworp. Reks rent richting de bal. Reks geeft een lange en hoge pass. Delorme maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrea`s fc 30%, RANGERS Prato 70%.
Andrea`s fc - RANGERS Prato 6:0