Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ars et Labor APe F.C.
5-3-2b Tactiek kkkgv
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 60.7
matig Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Ivan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanzini is nu in balbezit. Rovertos onderschept slim de pass. Rovertos geeft de bal voor. Moysidis krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Oggioni passt de bal met de wreef. Ivan rent richting de bal. Ivan met een sublieme pass. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Postoacă geeft de bal voor. Vanzini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Shemer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - APe F.C. 0:1

27e minuut.
Postoacă passt de bal in één keer door. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bušek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bušek krijgt een gele kaart. Moysidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oggioni met een snel genomen vrije trap. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemer bokst de bal weg.

28e minuut.
Ivan geeft een lange en hoge pass. Moysidis probeert de bal aan de voet te houden. Ivan geeft een hoge lob. Moysidis kan de bal niet met de borst controleren. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Shemer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Postoacă speelt de bal door. Oggioni is nu in balbezit. Oggioni passt de bal met de wreef. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Oggioni met een sublieme pass. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. Vanzini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - APe F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ars et Labor 72%, APe F.C. 28%.
Ars et Labor - APe F.C. 0:2

47e minuut.
Konstantinidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinidis geeft de bal voor. Moysidis rent richting de bal. Moysidis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Bušek passt de bal in één keer door. Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Postoacă. Postoacă krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Oggioni is nu in balbezit. Oggioni passt de bal in één keer door. Angelillis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos verovert de bal door een tackle van achteren. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ars et Labor 66%, APe F.C. 34%.
Ars et Labor - APe F.C. 0:2