Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APe F.C. Ars et Labor
kkkgv Tactiek 5-3-2b
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Bisconti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paladin is nu in balbezit. Paladin passt de bal in één keer door. Bisconti geeft de bal voor. Bryan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - Ars et Labor 0:1

12e minuut.
Rovertos rent richting de bal. Inworp. Ivan met een snelle inworp. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal zonder na te denken. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan schiet op doel. Handak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - Ars et Labor 0:2

17e minuut.
Paladin probeert naar een medespeler te passen. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti speelt de bal door. Sahakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakoski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Brandelli de bal. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bušek rent richting de bal. Met opzet legt Moysidis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Moysidis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moysidis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APe F.C. 47%, Ars et Labor 53%.
APe F.C. - Ars et Labor 0:2

52e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bisconti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryan rent richting de bal. Paladin rent richting de bal. Paladin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Oggioni rent richting de bal. Rovertos rent richting de bal. Paladin onderschept slim de pass. Oggioni onderschept slim de pass. Oggioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Rovertos schiet op doel. Angelillis probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mormocea neemt de hoekschop. Rovertos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APe F.C. 48%, Ars et Labor 52%.
APe F.C. - Ars et Labor 0:2