Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Svariuni Atletic04Rudy
quadrati bis Tactiek :D
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen average


5e minuut.
Folli passt de bal met de wreef. Massa speelt de bal door. Acquafredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali rent richting de bal. Felloni Cinali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Folli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felloni Cinali is nu in balbezit. Felloni Cinali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Massa geeft een hoge lob. Acquafredda kopt de bal weg. Daar is Bravetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta is nu in balbezit. Peralta schiet op doel. López Ruano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Atletic04Rudy 0:1

18e minuut.
Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Folli verovert de bal door een tackle van achteren. Folli passt de bal met de wreef. Felloni Cinali is nu in balbezit. Felloni Cinali schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Svariuni - Atletic04Rudy 1:1

20e minuut.
Peralta probeert de bal met de borst te controleren. Acquafredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acquafredda passt de bal met de wreef. Lattina rent richting de bal. Lattina haalt uit met een fantastische trap. López Ruano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Rita is nu in balbezit. Centenari verovert de bal door een tackle van achteren. Centenari geeft een lange en hoge pass. Lattina is nu in balbezit. Lattina schiet op doel. López Ruano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kruczkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petelski de bal. Petelski passt de bal zonder na te denken. Pattavina rent richting de bal. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Namysł bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svariuni 52%, Atletic04Rudy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Svariuni - Atletic04Rudy 1:1

53e minuut.
Buitenspel voor Cescotti. Goede buitenspelval van de verdediging. Centenari maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peralta is nu in balbezit. Peralta draait met de bal, schiet en ... López Ruano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Peralta onderschept slim de pass. Gallucci is nu in balbezit. Peralta onderschept slim de pass. Peralta haalt uit met een fantastische trap. López Ruano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pou met een sublieme pass. Massa speelt de bal door. Lattina rent richting de bal. Lattina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Felloni Cinali is nu in balbezit. Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahamata geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lattina de bal. Lattina haalt uit met een fantastische trap. López Ruano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Peralta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Centenari geeft een hoge lob. Peralta kopt de bal weg. Lattina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Atletic04Rudy 1:2

84e minuut.
Palumbi met een sublieme pass. Felloni Cinali rent richting de bal. Felloni Cinali passt de bal met de wreef. Peralta is nu in balbezit. Peralta draait met de bal, schiet en ... López Ruano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski geeft een lange en hoge pass. Acquafredda kopt de bal weg. Peralta rent richting de bal. Peralta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Atletic04Rudy 1:3

89e minuut.
Gallucci verovert de bal door een tackle van achteren. Gallucci passt de bal in één keer door. Palumbi speelt de bal door. Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali draait met de bal, schiet en ... Namysł bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svariuni 43%, Atletic04Rudy 57%.
FC Svariuni - Atletic04Rudy 1:3