Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stitch Team F.C. Spugna
5311 Tactiek 4-4-2 rombo
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 36.3
redelijk Schieten solide
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni passt de bal met de wreef. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rodrigues de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Urbańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asensi rent richting de bal. Asensi passt de bal met de wreef. Parratt rent richting de bal. Parratt schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński passt de bal met de wreef. Nast heeft problemen om de bal te vangen. Nast geeft de bal voor. Parratt maakt een snoekduik en kopt de bal. Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pedroni neemt de hoekschop. Parratt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - F.C. Spugna 0:1

23e minuut.
Nast geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parratt de bal. Dehnisch met een sublieme pass. Asensi is nu in balbezit. Asensi draait met de bal, schiet en ... Rata bokst de bal weg.

27e minuut.
Dehnisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnisch passt de bal in één keer door. Parratt rent richting de bal. Parratt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - F.C. Spugna 0:2

30e minuut.
Gliszczyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Parratt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parratt passt de bal met de wreef. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - F.C. Spugna 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 71%, F.C. Spugna 29%.
Stitch Team - F.C. Spugna 0:3

46e minuut.
Parratt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tellechea komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Jedlik onderschept slim de pass. Jedlik geeft een lange en hoge pass. Gliszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Urbańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - F.C. Spugna 1:3

50e minuut.
Daup rent richting de bal. Daup passt de bal zonder na te denken. Nast geeft een hoge lob. Tellechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechea schiet op doel. Rata bokst de bal weg.

57e minuut.
Dehnisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnisch passt de bal met de wreef. Łoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechea rent richting de bal. Tellechea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Niewiarowski kopt de bal weg. Daar is Tellechea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tellechea met een sublieme pass. Asensi is nu in balbezit. Asensi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rodrigues met een harde bal richting middenveld. Niewiarowski kopt de bal weg. Daar is Łoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asensi is nu in balbezit. Asensi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - F.C. Spugna 1:4

69e minuut.
Niewiarowski controleert de bal met de borst. Niewiarowski passt de bal in één keer door. Dehnisch geeft een hoge lob. Tellechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechea haalt uit met een fantastische trap. Rata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pedroni geeft een lange en hoge pass. Asensi kopt de bal weg. Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Wachowicz komt het veld opgelopen. Rata trapt de bal weg. Zganiacz heeft problemen om de bal te vangen. Dehnisch rent richting de bal. Dehnisch haalt uit met een fantastische trap. Rata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

76e minuut.
Donaire probeert naar een medespeler te passen. Asensi is nu in balbezit. Dehnisch met een sublieme pass. Tellechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechea draait met de bal, schiet en ... Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pedroni neemt de hoekschop. Klungelig pakt Dehnisch de bal. Dehnisch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 64%, F.C. Spugna 36%.
Stitch Team - F.C. Spugna 1:4