Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APe F.C. Andrea`s fc
kkk11rlt Tactiek 4-3-3 prova
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
61.7 gemiddelde waardering 58.8
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Buitenspel voor Reks. Goede buitenspelval van de verdediging. Mormocea neemt vlug de vrije trap. Moysidis kopt de bal weg. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - Andrea`s fc 1:0

9e minuut.
Dobrinoiu met een sublieme pass. Reks rent richting de bal. Bontaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bontaş krijgt een gele kaart. Reks raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobrinoiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delorme rent richting de bal. Delorme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
APe F.C. - Andrea`s fc 1:1

10e minuut.
Moysidis kopt de bal weg. Oggioni rent richting de bal. Piuhola verovert de bal door een tackle van achteren. Rovertos verovert de bal door een tackle van achteren. Rovertos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillet onderschept slim de pass. Gillet geeft een lange en hoge pass. Reks rent richting de bal. Reks draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reks zal de hoekschop nemen. Səmədov controleert de bal met de borst. Delorme is nu in balbezit. Delorme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - Andrea`s fc 1:2

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ivan neemt de hoekschop. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kurczab de bal onder controle te krijgen. Kiepski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Rovertos haalt uit met een fantastische trap. Kiepski probeert naar een medespeler te passen. Reks kopt de bal weg. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme schiet op doel. Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kurczab heeft problemen om de bal te vangen. Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Piuhola verovert de bal door een tackle van achteren. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos draait met de bal, schiet en ... Kiepski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APe F.C. 37%, Andrea`s fc 63%.
APe F.C. - Andrea`s fc 1:2

49e minuut.
Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere geeft de bal voor. Reks rent richting de bal. Delorme rent richting de bal. Delorme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mormocea is nu in balbezit. Daar is Mormocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oggioni rent richting de bal. Oggioni geeft een hoge lob. Moysidis springt en kopt de bal. Kiepski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
APe F.C. - Andrea`s fc 2:2

69e minuut.
Caponio is nu in balbezit. Caponio geeft een lange en hoge pass. Ivan speelt de bal door. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos draait met de bal, schiet en ... Kiepski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovertos rent richting de bal. Kurczab begaat een overtreding. Kurczab krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Reks rent richting de bal. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu geeft de bal voor. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APe F.C. 52%, Andrea`s fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
APe F.C. - Andrea`s fc 2:2