Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ars et Labor RANGERS Prato
5-3-2b Tactiek only training
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
48.6 gemiddelde waardering 47.6
redelijk Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Gümüşçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera is nu in balbezit. Gümüşçü onderschept slim de pass. Gümüşçü geeft een hoge lob. Kvasz krijgt zijn hoofd ertegen. Shemer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Konstantinidis geeft de bal voor. Inworp. Gómez Calvo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamillo is nu in balbezit. Lamillo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Fantacco probeert de bal aan de voet te houden. Gümüşçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzini begaat een overtreding. Vanzini krijgt een gele kaart.

10e minuut.
De Simpelaere rent richting de bal. Kvasz is nu in balbezit. Paladin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paladin krijgt een gele kaart. Kvasz raakt geblesseerd tijdens het duel. De Simpelaere zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Shemer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Paladin is nu in balbezit. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera passt de bal zonder na te denken. Bryan heeft problemen om de bal te vangen. Bryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - RANGERS Prato 1:0

19e minuut.
Paladin verovert de bal door een tackle van achteren. Paladin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gómez Calvo de bal. Sahakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakoski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ars et Labor 48%, RANGERS Prato 52%.
Ars et Labor - RANGERS Prato 1:0

56e minuut.
Angelillis is nu in balbezit. De Simpelaere verovert de bal door een tackle van achteren. Kvasz rent richting de bal. De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere haalt uit met een fantastische trap. Shemer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bušek verovert de bal door een tackle van achteren. Bušek geeft een lange en hoge pass. Herrera kopt de bal weg. Gümüşçü rent richting de bal. Gümüşçü schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ars et Labor - RANGERS Prato 1:1

65e minuut.
Vameşu kopt de bal weg. Paladin is nu in balbezit. Gómez Calvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez Calvo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Sahakoski is nu in balbezit. Baltariu onderschept slim de pass. Lamillo probeert naar een medespeler te passen. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Shemer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
De Simpelaere heeft problemen om de bal te vangen. Vanzini onderschept slim de pass. Gümüşçü is nu in balbezit. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ars et Labor 62%, RANGERS Prato 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ars et Labor - RANGERS Prato 1:1