Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Spugna FC Svariuni
4-4-2 rombo Tactiek quadrati bis
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten matig
redelijk Passen solide
matig Verdedigen solide


7e minuut.
Nast probeert naar een medespeler te passen. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bugoni. Asensi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Uzun probeert naar een medespeler te passen. Rita kopt de bal weg. Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali geeft een lange en hoge pass. Pattavina maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Felloni Cinali verovert de bal door een tackle van achteren. Felloni Cinali geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gliszczyński de bal. Felloni Cinali geeft een lange en hoge pass. Uzun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Folli verovert de bal door een tackle van achteren. Folli probeert naar een medespeler te passen. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Folli passt de bal met de wreef. Cescotti rent richting de bal. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Uzun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - FC Svariuni 0:1

38e minuut.
Gliszczyński kopt de bal weg. Daup probeert de bal met de borst te controleren. Felloni Cinali speelt de bal door. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Felloni Cinali rent richting de bal. Niewiarowski begaat een overtreding. Felloni Cinali raakt geblesseerd tijdens het duel. Folli met een snel genomen vrije trap. Pattavina maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tellechea kopt de bal weg. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Asensi zijn tegenspeler op de grond. Asensi krijgt een gele kaart. Gallucci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallucci met een snel genomen vrije trap. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Uzun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Felloni Cinali met een sublieme pass. Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali speelt de bal door. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Spugna 72%, FC Svariuni 28%.
F.C. Spugna - FC Svariuni 0:1

71e minuut.
Daup is nu in balbezit. Felloni Cinali onderschept slim de pass. Pattavina rent richting de bal. Pattavina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - FC Svariuni 0:2

72e minuut.
Wachowicz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pattavina verovert de bal door een tackle van achteren. Gliszczyński is nu in balbezit. Folli onderschept slim de pass. Folli schiet op doel. Uzun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rita verovert de bal door een tackle van achteren. Rita speelt de bal door. Folli bereikt de bal nog maar net als eerste. Folli haalt uit met een fantastische trap. Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pattavina rent richting de bal. Pattavina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cescotti met een sublieme pass. Pattavina is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cescotti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pattavina rent richting de bal. Pattavina passt de bal zonder na te denken. Daar is Felloni Cinali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felloni Cinali draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Felloni Cinali met een sublieme pass. Folli bereikt de bal nog maar net als eerste. Folli passt de bal met de wreef. Pattavina rent richting de bal. Pattavina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Donaire met een sublieme pass. Rita rent richting de bal. Rita speelt de bal door. Felloni Cinali is nu in balbezit. Felloni Cinali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Spugna 70%, FC Svariuni 30%.
F.C. Spugna - FC Svariuni 0:2