Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RANGERS Prato APe F.C.
only training Tactiek kkkgdtb
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 57.3
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kenesei geeft een hoge lob. Rovertos rent richting de bal. Vameşu maakt een afschuwelijke overtreding. Vameşu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Ivan probeert naar een medespeler te passen. Rovertos is nu in balbezit. Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni schiet op doel. Del Francia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - APe F.C. 0:1

10e minuut.
Kenesei verovert de bal door een tackle van achteren. Kenesei geeft een lange en hoge pass. Daar is Baltariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos draait met de bal, schiet en ... Del Francia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Wieland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Oggioni kopt de bal weg. Rovertos rent richting de bal. Baltariu is nu in balbezit. Rovertos verovert de bal door een tackle van achteren. Rovertos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - APe F.C. 0:2

20e minuut.
Mormocea verovert de bal door een tackle van achteren. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Oggioni speelt de bal door. Moysidis heeft problemen om de bal te vangen. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Del Francia bokst de bal weg.

31e minuut.
Rovertos heeft problemen om de bal te vangen. Oggioni met een sublieme pass. Mormocea speelt de bal door. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis draait met de bal, schiet en ... Del Francia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea passt de bal in één keer door. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - APe F.C. 0:3

33e minuut.
Oggioni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kenesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenesei probeert naar een medespeler te passen. Bontaş geeft een lange en hoge pass. Rovertos is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Sepsey onderschept slim de pass. Sepsey geeft een hoge lob. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Del Francia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - APe F.C. 0:4

41e minuut.
Sepsey passt de bal zonder na te denken. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rovertos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rovertos kan niet meer verder spelen. Sankaré komt het veld opgelopen. Oggioni kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Del Francia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - APe F.C. 0:5

43e minuut.
Oggioni rent richting de bal. Oggioni passt de bal in één keer door. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis verovert de bal door een tackle van achteren. Moysidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Ivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan onderschept slim de pass. Sankaré rent richting de bal. Sankaré draait met de bal, schiet en ... Del Francia bokst de bal weg. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - APe F.C. 0:6

45e minuut.
Brandelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gómez Calvo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivan. Ivan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 71%, APe F.C. 29%.
RANGERS Prato - APe F.C. 0:6

48e minuut.
Kowal rent richting de bal. Kowal passt de bal zonder na te denken. Oggioni is nu in balbezit. Oggioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - APe F.C. 0:7

52e minuut.
Sepsey onderschept slim de pass. Sepsey geeft de bal voor. Ivan geeft de bal voor. Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaré schiet op doel. Del Francia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ivan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oggioni rent richting de bal. Oggioni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Baltariu onderschept slim de pass. Sankaré is nu in balbezit. Sankaré draait met de bal, schiet en ... Del Francia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Brandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandelli geeft een hoge lob. Sankaré rent richting de bal. Sankaré schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis passt de bal in één keer door. Sankaré rent richting de bal. Sankaré draait met de bal, schiet en ... Wieland probeert de bal aan de voet te houden. Del Francia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - APe F.C. 0:8

70e minuut.
Sepsey probeert de bal aan de voet te houden. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei passt de bal zonder na te denken. Ivan rent richting de bal. Ivan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Del Francia bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Mormocea speelt de bal door. Ivan met een sublieme pass. Sankaré rent richting de bal. Sankaré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - APe F.C. 0:9

80e minuut.
Sankaré is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kowal. Sankaré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kenesei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wieland onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mormocea zal de hoekschop nemen. Oggioni maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Francia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kenesei verovert de bal door een tackle van achteren. Kenesei passt de bal in één keer door. Ivan probeert naar een medespeler te passen. Sankaré rent richting de bal. Sankaré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mormocea met een snelle inworp. Moysidis controleert de bal met de borst. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Del Francia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maresca stond buitenspel. Brandelli neemt vlug de vrije trap. Baltariu is nu in balbezit. Sankaré onderschept slim de pass. Sankaré schiet op doel. Del Francia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 75%, APe F.C. 25%.
RANGERS Prato - APe F.C. 0:9