Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APe F.C. RANGERS Prato
kkkgv Tactiek only training
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
60.1 gemiddelde waardering 58.2
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Inworp. Mormocea met een snelle inworp. Moysidis rent richting de bal. Moysidis geeft de bal voor. Rovertos springt en kopt de bal. Boussaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Oggioni met een sublieme pass. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea passt de bal met de wreef. Moysidis rent richting de bal. Moysidis draait met de bal, schiet en ... Boussaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Rachtálek kan de bal niet met de borst controleren. Boussaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rachtálek probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - RANGERS Prato 1:0

12e minuut.
Rovertos geeft een hoge lob. Návay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mormocea rent richting de bal. Mormocea geeft een lange en hoge pass. Moysidis springt en kopt de bal. Boussaid bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - RANGERS Prato 2:0

28e minuut.
Ivan passt de bal met de wreef. Rovertos rent richting de bal. Rovertos geeft de bal voor. Mormocea geeft de bal voor. Moysidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Boussaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis geeft de bal voor. Boussaid probeert wanhopig de bal te grijpen. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - RANGERS Prato 3:0

37e minuut.
Mormocea passt de bal met de wreef. Oggioni is nu in balbezit. Rovertos rent richting de bal. Rovertos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - RANGERS Prato 4:0

38e minuut.
Caimi probeert de bal aan de voet te houden. Gierbulewicz rent richting de bal. Brandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto haalt uit met een fantastische trap. Handak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - RANGERS Prato 4:1

43e minuut.
Rovertos is nu in balbezit. Bekr onderschept slim de pass. Bekr probeert naar een medespeler te passen. Lamillo is nu in balbezit. Lamillo geeft een hoge lob. Handak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - RANGERS Prato 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APe F.C. 39%, RANGERS Prato 61%.
APe F.C. - RANGERS Prato 4:2

47e minuut.
Bontaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fausto is nu in balbezit. Bontaş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bontaş krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Buitenspel voor Moysidis. Goede buitenspelval van de verdediging. Bulis neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Bontaş de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ivan met een snelle inworp. Adelsberger is nu in balbezit. Adelsberger geeft de bal voor. Caimi probeert de bal met de borst te controleren. Caimi draait met de bal, schiet en ... Handak bokst de bal weg. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - RANGERS Prato 4:3

61e minuut.
Kowal geeft een lange en hoge pass. Ivan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caimi. Caimi krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Sepsey neemt vlug de vrije trap. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachtálek maakt een afschuwelijke overtreding. Rachtálek krijgt een gele kaart. Rovertos raakt geblesseerd tijdens het duel. Oggioni met een snel genomen vrije trap. Rovertos kopt de bal weg. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Bontaş is nu in balbezit. Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kenesei is nu in balbezit. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APe F.C. 40%, RANGERS Prato 60%.
APe F.C. - RANGERS Prato 4:3