Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ars et Labor Andrea`s fc
5-3-2b Tactiek 4-3-3 prova
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 53.6
adequate Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen very good


14e minuut.
Fantacco is nu in balbezit. Reks verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere schiet op doel. Shemer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Reks kopt de bal weg. Paladin is nu in balbezit. Delorme verovert de bal door een tackle van achteren. Delorme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Andrea`s fc 0:1

22e minuut.
Bisconti is nu in balbezit. Səmədov onderschept slim de pass. Səmədov geeft de bal voor. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Konstantinidis is nu in balbezit. Piuhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Piuhola passt de bal met de wreef. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks haalt uit met een fantastische trap. Shemer bokst de bal weg. Paal!

36e minuut.
Səmədov met een sublieme pass. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu speelt de bal door. Klungelig pakt Delorme de bal. Delorme schiet op doel. Shemer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Fantacco onderschept slim de pass. Fantacco geeft een lange en hoge pass. Bisconti kopt de bal weg. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ars et Labor 66%, Andrea`s fc 34%.
Ars et Labor - Andrea`s fc 0:1

53e minuut.
Bušek heeft problemen om de bal te vangen. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinidis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bordabehere is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bordabehere legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shemer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Səmədov geeft een lange en hoge pass. Reks probeert de bal met de borst te controleren. Reks passt de bal zonder na te denken. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fantacco is nu in balbezit. Fantacco passt de bal met de wreef. Səmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədov geeft een hoge lob. Bordabehere krijgt zijn hoofd ertegen. Shemer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ars et Labor 65%, Andrea`s fc 35%.
Ars et Labor - Andrea`s fc 0:1