Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic04Rudy F.C. Spugna
:D Tactiek 4-4-2 rombo
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 38
adequate Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Acquafredda passt de bal met de wreef. Kruczkowski rent richting de bal. Tellechea begaat een overtreding. Kruczkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kruczkowski kan niet meer verder spelen.

5e minuut.
Niewiarowski met een sublieme pass. Dehnisch rent richting de bal. Dehnisch passt de bal zonder na te denken. Tellechea is nu in balbezit. Tellechea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Centenari passt de bal zonder na te denken. Acquafredda probeert naar een medespeler te passen. Lattina is nu in balbezit. Lattina schiet op doel. Uzun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Donaire is nu in balbezit. Donaire geeft een lange en hoge pass. Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Asensi rent richting de bal. Asensi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Namysł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lattina kopt de bal weg. Acquafredda is nu in balbezit. Acquafredda speelt de bal door. Lattina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattina schiet op doel. Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Massa bereikt de bal nog maar net als eerste. Massa speelt de bal door. Gliszczyński is nu in balbezit. Lattina verovert de bal door een tackle van achteren. Lattina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tellechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pou moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pou schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic04Rudy 36%, F.C. Spugna 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletic04Rudy - F.C. Spugna 0:0

47e minuut.
Ribas geeft de bal voor. Acquafredda is nu in balbezit. Acquafredda passt de bal in één keer door. Lattina rent richting de bal. Lattina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic04Rudy - F.C. Spugna 1:0

57e minuut.
Lattina rent richting de bal. Lattina passt de bal in één keer door. Acquafredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acquafredda draait met de bal, schiet en ... Uzun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic04Rudy - F.C. Spugna 2:0

71e minuut.
Inworp. Wachowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic04Rudy 37%, F.C. Spugna 63%.
Atletic04Rudy - F.C. Spugna 2:0