Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Spugna Atletic04Rudy
4-4-2 rombo Tactiek :D
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 49.7
average Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen average


11e minuut.
Lattina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakk verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta schiet op doel. Paal! Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acquafredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acquafredda draait met de bal, schiet en ... Uzun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Atletic04Rudy 0:1

14e minuut.
Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daup speelt de bal door. Dehnisch probeert de bal met de borst te controleren. Dehnisch passt de bal in één keer door. Parratt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Spugna - Atletic04Rudy 1:1

16e minuut.
Ribas geeft een lange en hoge pass. Asensi is nu in balbezit. Pou begaat een overtreding. Pou krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gliszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bakk probeert naar een medespeler te passen. Centenari geeft een lange en hoge pass. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Acquafredda geeft een hoge lob. Peralta rent richting de bal. Pedroni rent richting de bal. Peralta onderschept slim de pass. Peralta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pedroni is nu in balbezit. Pedroni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Centenari de bal. Parratt bereikt de bal nog maar net als eerste. Parratt haalt uit met een fantastische trap. Namysł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Gliszczyński geeft een hoge lob. Centenari speelt de bal door. Klungelig pakt Bakk de bal. Acquafredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acquafredda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Atletic04Rudy 1:2

33e minuut.
Ribas geeft een hoge lob. Lattina kan de bal niet met de borst controleren. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattina verovert de bal door een tackle van achteren. Lattina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Atletic04Rudy 1:3

43e minuut.
Gliszczyński passt de bal met de wreef. Asensi is nu in balbezit. Pou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asensi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Spugna 57%, Atletic04Rudy 43%.
F.C. Spugna - Atletic04Rudy 1:3

47e minuut.
Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas geeft een hoge lob. Gliszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Lattina is nu in balbezit. Lattina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Acquafredda de bal. Bakk is nu in balbezit. Acquafredda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acquafredda krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Acquafredda passt de bal in één keer door. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński geeft de bal voor. Lattina rent richting de bal. Lattina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tellechea komt het veld opgelopen. Wachowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Spugna 56%, Atletic04Rudy 44%.
F.C. Spugna - Atletic04Rudy 1:3