Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Svariuni Stitch Team
quadrati bis Tactiek 523
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 31.8
matig Schieten redelijk
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Hoàng Tâm rent richting de bal. Bugoni onderschept slim de pass. Bugoni probeert naar een medespeler te passen. Cescotti rent richting de bal. Cescotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pattavina kopt de bal weg. Estop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cescotti rent richting de bal. Cescotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Folli neemt de hoekschop. Felloni Cinali is nu in balbezit. Felloni Cinali passt de bal in één keer door. Cescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cescotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Felloni Cinali rent richting de bal. Felloni Cinali speelt de bal door. Folli is nu in balbezit. Folli schiet op doel. Adelmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Adelmann trapt de bal weg. Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisulu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kisulu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svariuni 18%, Stitch Team 82%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Svariuni - Stitch Team 0:0

53e minuut.
Folli rent richting de bal. Łoza met een sublieme pass. Folli geeft een hoge lob. Daar is Pattavina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hoàng Tâm rent richting de bal. Bugoni onderschept slim de pass. Bugoni speelt de bal door. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina schiet op doel. Adelmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Palumbi kopt de bal weg. Rita probeert de bal aan de voet te houden. Rita geeft de bal voor. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina draait met de bal, schiet en ... Adelmann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Stitch Team 1:0

58e minuut.
Estop geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cescotti met een snelle inworp. Pattavina rent richting de bal. Pattavina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adelmann speelt de bal door. Rita rent richting de bal. Rita passt de bal zonder na te denken. Cescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cescotti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Folli rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Folli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felloni Cinali rent richting de bal. Felloni Cinali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rodrigues rent richting de bal. Felloni Cinali onderschept slim de pass. Felloni Cinali passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Folli de bal. Folli haalt uit met een fantastische trap. Adelmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czwonka. Felloni Cinali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bravetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pattavina krijgt zijn hoofd ertegen. Adelmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Estop geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cescotti met een snelle inworp. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svariuni 10%, Stitch Team 90%.
FC Svariuni - Stitch Team 1:0