Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stitch Team FC Svariuni
M442 Tactiek quadrati bis
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.1 gemiddelde waardering 52.2
redelijk Schieten matig
slecht Passen solide
redelijk Verdedigen solide


7e minuut.
Hoàng Tâm rent richting de bal. Gallucci verovert de bal door een tackle van achteren. Gallucci geeft de bal voor. Folli is nu in balbezit. Folli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
MacPheidiran verovert de bal door een tackle van achteren. Felloni Cinali verovert de bal door een tackle van achteren. Felloni Cinali passt de bal met de wreef. Folli bereikt de bal nog maar net als eerste. Folli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Palumbi met een sublieme pass. Klungelig pakt Folli de bal. Folli passt de bal met de wreef. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Felloni Cinali passt de bal zonder na te denken. Cescotti rent richting de bal. Cescotti probeert naar een medespeler te passen. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina draait met de bal, schiet en ... Adelmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Rita speelt de bal door. Cescotti met een sublieme pass. Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali speelt de bal door. Pattavina probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Adelmann met een harde bal richting middenveld. Folli kan de bal niet met de borst controleren. Folli passt de bal zonder na te denken. Pattavina rent richting de bal. Pattavina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cescotti rent richting de bal. Cescotti geeft een hoge lob. Folli bereikt de bal nog maar net als eerste. Folli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 83%, FC Svariuni 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stitch Team - FC Svariuni 0:0

46e minuut.
Amphlett verovert de bal door een tackle van achteren. Amphlett geeft een hoge lob. Felloni Cinali probeert de bal met de borst te controleren. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Adelmann bokst de bal weg.

49e minuut.
Folli bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPheidiran rent richting de bal. Folli onderschept slim de pass. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bravetti speelt de bal door. Rita met een sublieme pass. Cescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cescotti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cescotti probeert naar een medespeler te passen. Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dávila kopt de bal weg. Bugoni is nu in balbezit. Bugoni geeft een lange en hoge pass. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Adelmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bravetti geeft de bal voor. Folli heeft problemen om de bal te vangen. Turpijn met een sublieme pass. Folli is nu in balbezit. Folli geeft de bal voor. Adelmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cescotti maakt een snoekduik en kopt de bal. Folli kopt de bal weg. Cescotti rent richting de bal. Cescotti draait met de bal, schiet en ... Adelmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Bękart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti geeft een lange en hoge pass. Turpijn onderschept slim de pass. Folli is nu in balbezit. Folli draait met de bal, schiet en ... Adelmann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - FC Svariuni 0:1

72e minuut.
MacPheidiran onderschept slim de pass. MacPheidiran geeft een hoge lob. Deblekelioğlu kan de bal niet met de borst controleren. Felloni Cinali is nu in balbezit. Felloni Cinali schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Felloni Cinali passt de bal met de wreef. Folli is nu in balbezit. Folli passt de bal met de wreef. Pattavina rent richting de bal. Pattavina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Palumbi is nu in balbezit. Palumbi geeft een lange en hoge pass. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Adelmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pattavina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - FC Svariuni 0:2

79e minuut.
Doeltrap. Adelmann met een harde bal richting middenveld. Palumbi kopt de bal weg. Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rita met een sublieme pass. Felloni Cinali rent richting de bal. Felloni Cinali passt de bal in één keer door. Pattavina rent richting de bal. Pattavina schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Palumbi passt de bal in één keer door. Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPheidiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali onderschept slim de pass. Amphlett met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - FC Svariuni 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 83%, FC Svariuni 17%.
Stitch Team - FC Svariuni 0:3