Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Svariuni Andrea`s fc
quadrati bis Tactiek 4-3-3 prova
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
51.5 gemiddelde waardering 59.9
average Schieten formidable
good Passen good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Vînătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Felloni Cinali is nu in balbezit. Infante is nu in balbezit. Cescotti verovert de bal door een tackle van achteren. Cescotti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cescotti haalt uit met een fantastische trap. Kiepski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Rita is nu in balbezit. Səmədov onderschept slim de pass. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:1

10e minuut.
Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu passt de bal zonder na te denken. Bravetti is nu in balbezit. Delorme onderschept slim de pass. Delorme haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Piuhola passt de bal zonder na te denken. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks verovert de bal door een tackle van achteren. Reks schiet op doel. López Ruano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bugoni controleert de bal met de borst. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delorme is nu in balbezit. Delorme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:2

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suprani met de inworp. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Reks rent richting de bal. Reks haalt uit met een fantastische trap. López Ruano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Səmədov speelt de bal door. Klungelig pakt Bordabehere de bal. Gallucci maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gallucci moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gallucci schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bordabehere raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Səmədov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme haalt uit met een fantastische trap. López Ruano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:3

35e minuut.
Səmədov passt de bal in één keer door. Bugoni rent richting de bal. Bugoni geeft een hoge lob. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Kiepski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Felloni Cinali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lucchese komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Rita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Infante is nu in balbezit. Infante geeft een hoge lob. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. López Ruano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delorme rent richting de bal. Delorme haalt uit met een fantastische trap. López Ruano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:4

42e minuut.
Lucchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Piuhola verovert de bal door een tackle van achteren. Piuhola passt de bal met de wreef. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme draait met de bal, schiet en ... López Ruano bokst de bal weg. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:5

43e minuut.
Lucchese passt de bal zonder na te denken. Bugoni heeft problemen om de bal te vangen. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere schiet op doel. López Ruano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:6

45e minuut.
Reks geeft een hoge lob. Daar is Rita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delorme is nu in balbezit. Delorme haalt uit met een fantastische trap. López Ruano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svariuni 55%, Andrea`s fc 45%.
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:6

46e minuut.
Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədov met een sublieme pass. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. López Ruano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:7

48e minuut.
Səmədov passt de bal met de wreef. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu passt de bal in één keer door. Delorme is nu in balbezit. Delorme haalt uit met een fantastische trap. López Ruano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Reks met een sublieme pass. Delorme is nu in balbezit. Bravetti probeert naar een medespeler te passen. Reks is nu in balbezit. Reks geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Səmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere probeert naar een medespeler te passen. Delorme heeft problemen om de bal te vangen. Delorme haalt uit met een fantastische trap. Paal! Suprani heeft problemen om de bal te vangen. Reks is nu in balbezit. Reks schiet op doel. López Ruano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:8

60e minuut.
Delorme is nu in balbezit. Bugoni verovert de bal door een tackle van achteren. Səmədov is nu in balbezit. Delorme is nu in balbezit. Delorme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Lucchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Piuhola verovert de bal door een tackle van achteren. Piuhola met een sublieme pass. Delorme rent richting de bal. Delorme draait met de bal, schiet en ... López Ruano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Reks is nu in balbezit. Reks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:9

69e minuut.
Kurczab geeft een hoge lob. Bordabehere is nu in balbezit. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme haalt uit met een fantastische trap. López Ruano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Reks probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delorme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delorme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:10

71e minuut.
Klungelig pakt Lucchese de bal. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Delorme de bal. Delorme schiet op doel. López Ruano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:11

73e minuut.
Palumbi speelt de bal door. Piuhola is nu in balbezit. Piuhola passt de bal met de wreef. Delorme rent richting de bal. Delorme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pattavina verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczab onderschept slim de pass. Kurczab geeft een lange en hoge pass. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Reks rent richting de bal. Reks passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Delorme de bal onder controle te krijgen. Delorme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:12

88e minuut.
Piuhola probeert naar een medespeler te passen. Delorme is nu in balbezit. Klungelig pakt Delorme de bal. Delorme draait met de bal, schiet en ... López Ruano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svariuni 55%, Andrea`s fc 45%.
FC Svariuni - Andrea`s fc 0:13