Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andrea`s fc FC Svariuni
4-3-3 prova Tactiek quadrati bis
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 49.9
formidable Schieten average
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Gillet verovert de bal door een tackle van achteren. Gillet geeft een lange en hoge pass. Delorme kopt de bal weg. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Bordabehere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Səmədov geeft een lange en hoge pass. Delorme is nu in balbezit. Delorme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - FC Svariuni 1:0

12e minuut.
Səmədov is nu in balbezit. Səmədov passt de bal in één keer door. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. López Ruano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - FC Svariuni 2:0

13e minuut.
Palumbi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gallucci de bal. Delorme is nu in balbezit. Delorme draait met de bal, schiet en ... López Ruano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - FC Svariuni 3:0

34e minuut.
Suprani rent richting de bal. Reks onderschept slim de pass. Reks passt de bal met de wreef. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. López Ruano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Rita probeert naar een medespeler te passen. Daar is Folli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folli probeert naar een medespeler te passen. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kiepski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Piuhola onderschept slim de pass. Piuhola met een sublieme pass. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme onderschept slim de pass. Delorme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere schiet op doel. López Ruano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrea`s fc 47%, FC Svariuni 53%.
Andrea`s fc - FC Svariuni 3:0

51e minuut.
Doeltrap. López Ruano met een harde bal richting middenveld. Palumbi heeft problemen om de bal te vangen. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks schiet op doel. López Ruano bokst de bal weg.

52e minuut.
Palumbi speelt de bal door. Piuhola is nu in balbezit. Piuhola passt de bal in één keer door. Səmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədov geeft een lange en hoge pass. López Ruano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Rita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səmədov speelt de bal door. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere draait met de bal, schiet en ... Paal! Reks maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - FC Svariuni 4:0

57e minuut.
Rita probeert naar een medespeler te passen. Felloni Cinali rent richting de bal. Felloni Cinali met een sublieme pass. Folli is nu in balbezit. Folli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gillet verovert de bal door een tackle van achteren. Gillet geeft de bal voor. Delorme rent richting de bal. Delorme schiet op doel. López Ruano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - FC Svariuni 5:0

66e minuut.
Dobrinoiu kopt de bal weg. Daar is Kurczab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cescotti schiet op doel. Kiepski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - FC Svariuni 5:1

70e minuut.
Vînătoru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bugoni de bal. Bordabehere onderschept slim de pass. Bordabehere draait met de bal, schiet en ... López Ruano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - FC Svariuni 6:1

74e minuut.
Səmədov is nu in balbezit. Səmədov passt de bal met de wreef. Delorme rent richting de bal. Delorme schiet op doel. López Ruano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - FC Svariuni 7:1

77e minuut.
Kurczab geeft een hoge lob. Reks probeert de bal met de borst te controleren. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme haalt uit met een fantastische trap. López Ruano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - FC Svariuni 8:1

82e minuut.
Inworp. Gillet met een snelle inworp. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Delorme rent richting de bal. Delorme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delorme rent richting de bal. Delorme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - FC Svariuni 9:1

84e minuut.
Felloni Cinali rent richting de bal. Reks onderschept slim de pass. Reks geeft een hoge lob. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Palumbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillet onderschept slim de pass. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Reks rent richting de bal. Reks draait met de bal, schiet en ... López Ruano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Delorme de bal. Delorme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - FC Svariuni 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrea`s fc 39%, FC Svariuni 61%.
Andrea`s fc - FC Svariuni 10:1