Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RANGERS Prato Atletic04Rudy
only training Tactiek :D
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 50
formidable Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen average


6e minuut.
Adelsberger onderschept slim de pass. Adelsberger passt de bal in één keer door. Lamillo geeft de bal voor. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Adelsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsberger passt de bal zonder na te denken. Caimi rent richting de bal. Caimi schiet op doel. Namysł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Atletic04Rudy 1:0

32e minuut.
Návay passt de bal in één keer door. Lamillo rent richting de bal. Lamillo passt de bal in één keer door. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lamillo geeft een lange en hoge pass. Petelski heeft problemen om de bal te vangen. Caimi rent richting de bal. Caimi schiet op doel. Namysł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Atletic04Rudy 2:0

36e minuut.
Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pou met een sublieme pass. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... Namysł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Atletic04Rudy 3:0

38e minuut.
Gierbulewicz rent richting de bal. Fausto rent richting de bal. Kruczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... Namysł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 44%, Atletic04Rudy 56%.
RANGERS Prato - Atletic04Rudy 3:0

51e minuut.
Rachtálek passt de bal in één keer door. Adelsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsberger passt de bal in één keer door. Fausto rent richting de bal. Fausto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Massa probeert naar een medespeler te passen. Lamillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Massa. Massa krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rachtálek rent richting de bal. Peralta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rachtálek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rachtálek met een snel genomen vrije trap. Caimi rent richting de bal. Caimi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Návay passt de bal in één keer door. Centenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamillo verovert de bal door een tackle van achteren. Lamillo geeft de bal voor. Gierbulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Namysł bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 44%, Atletic04Rudy 56%.
RANGERS Prato - Atletic04Rudy 3:0