Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Spugna APe F.C.
4-4-2 rombo Tactiek kkkgdtb
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 56.2
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Daup bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni onderschept slim de pass. Oggioni met een sublieme pass. Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaré haalt uit met een fantastische trap. Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Sepsey kopt de bal weg. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea passt de bal zonder na te denken. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea geeft een lange en hoge pass. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - APe F.C. 0:1

8e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea met een sublieme pass. Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni geeft een hoge lob. Sankaré springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - APe F.C. 0:2

12e minuut.
Oggioni passt de bal zonder na te denken. Mormocea heeft problemen om de bal te vangen. Mormocea passt de bal met de wreef. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caponio zal de hoekschop nemen. Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaré probeert naar een medespeler te passen. Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni draait met de bal, schiet en ... Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Tellechea probeert naar een medespeler te passen. Dehnisch rent richting de bal. Dehnisch passt de bal met de wreef. Pedroni rent richting de bal. Pedroni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mormocea met een snelle inworp. Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaré haalt uit met een fantastische trap. Daup probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mormocea is nu in balbezit. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Sankaré is nu in balbezit. Sankaré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - APe F.C. 0:3

23e minuut.
Pedroni is nu in balbezit. Caponio onderschept slim de pass. Caponio passt de bal met de wreef. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - APe F.C. 0:4

27e minuut.
Caponio probeert naar een medespeler te passen. Moysidis is nu in balbezit. Ursulescu onderschept slim de pass. Sankaré onderschept slim de pass. Sankaré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nast is nu in balbezit. Sankaré onderschept slim de pass. Sankaré passt de bal in één keer door. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Caponio speelt de bal door. Oggioni met een sublieme pass. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis verovert de bal door een tackle van achteren. Moysidis schiet op doel. Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaire legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moysidis raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Oggioni neemt zijn aanloop. Uzun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - APe F.C. 0:5

38e minuut.
Kenesei passt de bal met de wreef. Daar is Mormocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Sankaré rent richting de bal. Sankaré draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Spugna 78%, APe F.C. 22%.
F.C. Spugna - APe F.C. 0:5

47e minuut.
Oggioni passt de bal met de wreef. Sankaré is nu in balbezit. Sankaré passt de bal zonder na te denken. Moysidis rent richting de bal. Moysidis schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Donaire verovert de bal door een tackle van achteren. Donaire geeft een hoge lob. Sepsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepsey geeft de bal voor. Sankaré krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Caponio is nu in balbezit. Caponio probeert naar een medespeler te passen. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaré draait met de bal, schiet en ... Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Sankaré heeft problemen om de bal te vangen. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu geeft de bal voor. Sankaré is nu in balbezit. Sankaré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kasperkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oggioni de bal. Oggioni speelt de bal door. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dehnisch rent richting de bal. Caponio geeft een lange en hoge pass. Donaire heeft problemen om de bal te vangen. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis schiet op doel. Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wachowicz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis speelt de bal door. Sankaré is nu in balbezit. Sankaré schiet op doel. Uzun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - APe F.C. 0:6

80e minuut.
Sepsey geeft een lange en hoge pass. Ursulescu probeert de bal met de borst te controleren. Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaré haalt uit met een fantastische trap. Uzun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - APe F.C. 0:7

83e minuut.
Brandelli is nu in balbezit. Brandelli geeft de bal voor. Gliszczyński controleert de bal met de borst. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis schiet op doel. Uzun bokst de bal weg.

84e minuut.
Dehnisch probeert de bal aan de voet te houden. Kenesei probeert naar een medespeler te passen. Caponio geeft een lange en hoge pass. Sankaré rent richting de bal. Sankaré schiet op doel. Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - APe F.C. 0:8

86e minuut.
Mormocea speelt de bal door. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei passt de bal zonder na te denken. Oggioni rent richting de bal. Oggioni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Oggioni probeert naar een medespeler te passen. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea passt de bal in één keer door. Moysidis rent richting de bal. Moysidis schiet op doel. Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caponio bereikt de bal nog maar net als eerste. Caponio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sankaré de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - APe F.C. 0:9

89e minuut.
Caponio met de inworp. Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sankaré wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sankaré kan niet meer verder spelen. Fanini komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Moysidis neemt zijn aanloop. Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Moysidis heeft problemen om de bal te vangen. Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - APe F.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Spugna 76%, APe F.C. 24%.
F.C. Spugna - APe F.C. 0:10