Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APe F.C. F.C. Spugna
kkkgdtb Tactiek 4-4-2 rombo
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 37.4
outstanding Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen average


7e minuut.
Kenesei verovert de bal door een tackle van achteren. Oggioni speelt de bal door. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. Uzun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - F.C. Spugna 1:0

13e minuut.
Mormocea verovert de bal door een tackle van achteren. Mormocea speelt de bal door. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis draait met de bal, schiet en ... Uzun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - F.C. Spugna 2:0

16e minuut.
Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni passt de bal in één keer door. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Moysidis rent richting de bal. Moysidis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Ivan passt de bal zonder na te denken. Ursulescu is nu in balbezit. Rovertos verovert de bal door een tackle van achteren. Rovertos schiet op doel. Uzun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - F.C. Spugna 3:0

21e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea met een sublieme pass. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - F.C. Spugna 4:0

23e minuut.
Mormocea verovert de bal door een tackle van achteren. Mormocea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gliszczyński de bal. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos draait met de bal, schiet en ... Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ursulescu onderschept slim de pass. Paal!

24e minuut.
Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gliszczyński de bal. Moysidis rent richting de bal. Moysidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nast raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wachowicz komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Ursulescu geeft een hoge lob. Inworp. Mormocea met een snelle inworp. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis draait met de bal, schiet en ... Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bontaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontaş geeft een hoge lob. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos draait met de bal, schiet en ... Uzun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - F.C. Spugna 5:0

38e minuut.
Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Oggioni de bal. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Brandelli speelt de bal door. Daar is Mormocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mormocea speelt de bal door. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Uzun bokst de bal weg. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ursulescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - F.C. Spugna 6:0

41e minuut.
Mormocea met een sublieme pass. Rovertos rent richting de bal. Gliszczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rovertos raakt geblesseerd tijdens het duel. Moysidis neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - F.C. Spugna 7:0

44e minuut.
Ivan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos passt de bal met de wreef. Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni draait met de bal, schiet en ... Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovertos rent richting de bal. Rovertos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - F.C. Spugna 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APe F.C. 21%, F.C. Spugna 79%.
APe F.C. - F.C. Spugna 8:0

51e minuut.
Oggioni passt de bal met de wreef. Mormocea speelt de bal door. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Bakk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Moysidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni met een sublieme pass. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ivan rent richting de bal. Ivan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bakk de bal. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Oggioni passt de bal zonder na te denken. Rovertos is nu in balbezit. Daup rent richting de bal. Rovertos verovert de bal door een tackle van achteren. Rovertos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mormocea geeft de bal voor. Rovertos kopt de bal weg. Daar is Gliszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moysidis rent richting de bal. Moysidis draait met de bal, schiet en ... Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Ursulescu geeft een hoge lob. Bontaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Tellechea komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Pedroni de bal. Ivan is nu in balbezit. Ivan probeert naar een medespeler te passen. Rovertos rent richting de bal. Rovertos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kasperkiewicz geeft een lange en hoge pass. Rovertos is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ursulescu ... Strafschop! Rovertos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oggioni neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Brandelli passt de bal zonder na te denken. Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni passt de bal zonder na te denken. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos draait met de bal, schiet en ... Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Gliszczyński geeft een hoge lob. Bontaş speelt de bal door. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Uzun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - F.C. Spugna 9:0

79e minuut.
Mormocea rent richting de bal. Mormocea passt de bal zonder na te denken. Oggioni met een sublieme pass. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uzun trapt de bal weg van het doel. Kenesei kopt de bal weg. Moysidis heeft problemen om de bal te vangen. Moysidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wachowicz onderschept slim de pass. Wachowicz geeft een lange en hoge pass. Oggioni met een sublieme pass. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Uzun trapt de bal weg van het doel. Brandelli kopt de bal weg. Ivan speelt de bal door. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis passt de bal in één keer door. Rovertos rent richting de bal. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - F.C. Spugna 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APe F.C. 19%, F.C. Spugna 81%.
APe F.C. - F.C. Spugna 10:0