Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ars et Labor Stitch Team
5-3-2b Tactiek M442
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 34.7
solid Schieten adequate
good Passen poor
good Verdedigen adequate


29e minuut.
Klungelig pakt Herrera de bal. Herrera speelt de bal door. Bryan is nu in balbezit. Bryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Stitch Team 1:0

31e minuut.
Bušek geeft een hoge lob. Herrera speelt de bal door. Daar is Amphlett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan schiet op doel. Adelmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ars et Labor 41%, Stitch Team 59%.
Ars et Labor - Stitch Team 1:0

59e minuut.
Paladin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paladin passt de bal in één keer door. Amphlett is nu in balbezit. Bryan verovert de bal door een tackle van achteren. Bryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Herrera met een sublieme pass. Bryan rent richting de bal. Bryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Stitch Team 2:0

66e minuut.
Inworp. Bisconti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paladin probeert naar een medespeler te passen. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan haalt uit met een fantastische trap. Adelmann bokst de bal weg.

68e minuut.
Deblekelioğlu passt de bal zonder na te denken. Vanzini is nu in balbezit. Vanzini geeft de bal voor. MacPheidiran heeft problemen om de bal te vangen. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ars et Labor - Stitch Team 3:0

75e minuut.
MacPheidiran geeft een hoge lob. Hoàng Tâm heeft problemen om de bal te vangen. Herrera met een sublieme pass. Bryan is nu in balbezit. Bryan haalt uit met een fantastische trap. Adelmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzini onderschept slim de pass. Vanzini geeft de bal voor. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Turpijn speelt de bal door. Roubenyan heeft problemen om de bal te vangen. Roubenyan met een sublieme pass. Fantacco geeft een lange en hoge pass. Sahakoski springt en kopt de bal. Adelmann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ars et Labor 29%, Stitch Team 71%.
Ars et Labor - Stitch Team 3:0