Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RANGERS Prato FC Svariuni
only training Tactiek quadrati bis
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
26 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 47.4
outstanding Schieten weak
solid Passen good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Kowal met de inworp. Lamillo geeft de bal voor. Caimi rent richting de bal. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caimi is nu in balbezit. Caimi haalt uit met een fantastische trap. López Ruano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bugoni speelt de bal door. Návay geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. López Ruano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caimi rent richting de bal. Caimi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - FC Svariuni 1:0

9e minuut.
Gierbulewicz met een sublieme pass. Suprani is nu in balbezit. Lamillo verovert de bal door een tackle van achteren. Lamillo geeft een hoge lob. Caimi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Boussaid trapt de bal weg. Návay kopt de bal weg. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. López Ruano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Bulis verovert de bal door een tackle van achteren. Bulis geeft een lange en hoge pass. Fausto rent richting de bal. Fausto draait met de bal, schiet en ... López Ruano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - FC Svariuni 2:0

23e minuut.
Lamillo geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - FC Svariuni 3:0

24e minuut.
Fausto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palumbi. Fausto raakt geblesseerd tijdens het duel. Návay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bulis geeft een lange en hoge pass. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... López Ruano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - FC Svariuni 4:0

33e minuut.
Bravetti met een sublieme pass. Návay is nu in balbezit. Návay passt de bal zonder na te denken. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto haalt uit met een fantastische trap. López Ruano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bugoni de bal. Caimi rent richting de bal. Caimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - FC Svariuni 5:0

36e minuut.
Bulis onderschept slim de pass. Bulis geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz kopt de bal weg. Caimi is nu in balbezit. Caimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - FC Svariuni 6:0

38e minuut.
Fausto onderschept slim de pass. Bravetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fausto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Návay met een snel genomen vrije trap. Ameglio is nu in balbezit. Caimi verovert de bal door een tackle van achteren. Caimi schiet op doel. López Ruano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bugoni is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adelsberger neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. López Ruano probeert wanhopig de bal te grijpen. Caimi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - FC Svariuni 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 48%, FC Svariuni 52%.
RANGERS Prato - FC Svariuni 7:0

47e minuut.
Adelsberger is nu in balbezit. Adelsberger geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - FC Svariuni 8:0

50e minuut.
Kowal onderschept slim de pass. Lamillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamillo probeert naar een medespeler te passen. Fausto is nu in balbezit. Fausto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Bravetti heeft problemen om de bal te vangen. Fausto rent richting de bal. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. López Ruano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - FC Svariuni 9:0

63e minuut.
Lamillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamillo geeft een hoge lob. Gierbulewicz kopt de bal weg. Fausto is nu in balbezit. Fausto draait met de bal, schiet en ... López Ruano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Boussaid trapt de bal weg. Adelsberger kopt de bal weg. Klungelig pakt Ameglio de bal. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi draait met de bal, schiet en ... López Ruano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kowal onderschept slim de pass. Kowal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caimi de bal. Caimi draait met de bal, schiet en ... López Ruano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - FC Svariuni 10:0

82e minuut.
Folli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Palumbi de bal. Palumbi geeft een lange en hoge pass. Cescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cescotti schiet op doel. Boussaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt Rita de bal. Návay speelt de bal door. Adelsberger met een sublieme pass. Daar is Caimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caimi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Peļkodis geeft een lange en hoge pass. Caimi kopt de bal weg. Fausto rent richting de bal. Fausto haalt uit met een fantastische trap. López Ruano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - FC Svariuni 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 52%, FC Svariuni 48%.
RANGERS Prato - FC Svariuni 11:0