Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Svariuni RANGERS Prato
quadrati bis Tactiek only training
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
49.9 gemiddelde waardering 58
average Schieten outstanding
good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Fausto is nu in balbezit. Gallucci begaat een overtreding. Fausto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Návay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fausto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Návay geeft een hoge lob. Suprani probeert de bal aan de voet te houden. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierbulewicz speelt de bal door. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - RANGERS Prato 0:1

18e minuut.
Bekr geeft de bal voor. Návay kopt de bal weg. Klungelig pakt Gallucci de bal. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bugoni kopt de bal weg. Adelsberger heeft problemen om de bal te vangen. Adelsberger probeert naar een medespeler te passen. Caimi is nu in balbezit. Caimi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Felloni Cinali onderschept slim de pass. Felloni Cinali met een sublieme pass. Kowal onderschept slim de pass. Folli rent richting de bal. Folli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Rachtálek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bravetti de bal. Bravetti probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel. López Ruano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adelsberger met de inworp. Gallucci is nu in balbezit. Caimi onderschept slim de pass. Caimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bravetti neemt vlug de vrije trap. Bekr kopt de bal weg. Návay geeft een hoge lob. Caimi rent richting de bal. Caimi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bravetti de bal. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi onderschept slim de pass. Caimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - RANGERS Prato 0:2

40e minuut.
Lamillo passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi draait met de bal, schiet en ... López Ruano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - RANGERS Prato 0:3

42e minuut.
Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Caimi de bal. Caimi haalt uit met een fantastische trap. López Ruano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lamillo met een sublieme pass. Fausto rent richting de bal. Fausto geeft een hoge lob. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Lamillo is nu in balbezit. Lamillo geeft de bal voor. Caimi kopt de bal weg. Fausto rent richting de bal. Fausto haalt uit met een fantastische trap. López Ruano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svariuni 53%, RANGERS Prato 47%.
FC Svariuni - RANGERS Prato 0:3

46e minuut.
Fausto onderschept slim de pass. Fausto geeft de bal voor. Gierbulewicz kan de bal niet met de borst controleren. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - RANGERS Prato 0:4

49e minuut.
Bekr is nu in balbezit. Bekr geeft een hoge lob. Adelsberger is nu in balbezit. Adelsberger geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Fausto is nu in balbezit. Fausto passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... López Ruano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - RANGERS Prato 0:5

63e minuut.
Cescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachtálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cescotti verovert de bal door een tackle van achteren. Cescotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - RANGERS Prato 1:5

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fausto stond buitenspel. Suprani neemt vlug de vrije trap. Pattavina kopt de bal weg. Cescotti is nu in balbezit. Cescotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Rachtálek passt de bal in één keer door. Caimi heeft problemen om de bal te vangen. Caimi passt de bal met de wreef. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - RANGERS Prato 1:6

70e minuut.
Lamillo is nu in balbezit. Lamillo geeft de bal voor. Klungelig pakt Bugoni de bal. Caimi rent richting de bal. Caimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fausto rent richting de bal. Fausto schiet op doel. López Ruano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Návay is nu in balbezit. Návay speelt de bal door. Fausto is nu in balbezit. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Felloni Cinali de bal. Návay rent richting de bal. Návay speelt de bal door. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi haalt uit met een fantastische trap. López Ruano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - RANGERS Prato 1:7

82e minuut.
Cescotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay verovert de bal door een tackle van achteren. Návay met een sublieme pass. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fausto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fausto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - RANGERS Prato 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svariuni 43%, RANGERS Prato 57%.
FC Svariuni - RANGERS Prato 1:8