Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andrea`s fc Atletic04Rudy
4-3-3 prova Tactiek :D
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 50
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Reks rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Massa. Reks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobrinoiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bordabehere controleert de bal met de borst. Bordabehere draait met de bal, schiet en ... Namysł bokst de bal weg.

9e minuut.
Acquafredda kopt de bal weg. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Atletic04Rudy 1:0

12e minuut.
Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere verovert de bal door een tackle van achteren. Bordabehere passt de bal zonder na te denken. Reks rent richting de bal. Reks draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Atletic04Rudy 2:0

13e minuut.
Pou is nu in balbezit. Pou passt de bal met de wreef. Acquafredda probeert naar een medespeler te passen. Lattina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kiepski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Reks is nu in balbezit. Tahamata is nu in balbezit. Reks verovert de bal door een tackle van achteren. Reks draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Lattina verovert de bal door een tackle van achteren. Lattina passt de bal met de wreef. Pou rent richting de bal. Pou geeft de bal voor. Peralta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Infante rent richting de bal. Səmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pou. Pou krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kurczab speelt de bal door. Acquafredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acquafredda passt de bal zonder na te denken. Peralta is nu in balbezit. Peralta draait met de bal, schiet en ... Kiepski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Acquafredda is nu in balbezit. Kurczab verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczab geeft een lange en hoge pass. Delorme rent richting de bal. Delorme draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrea`s fc 49%, Atletic04Rudy 51%.
Andrea`s fc - Atletic04Rudy 2:0

48e minuut.
Piuhola met een sublieme pass. Səmədov rent richting de bal. Səmədov passt de bal in één keer door. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere schiet op doel. Namysł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bordabehere geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kurczab geeft een hoge lob. Petelski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. Namysł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Atletic04Rudy 3:0

68e minuut.
Massa geeft een lange en hoge pass. Peralta rent richting de bal. Infante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Infante krijgt een gele kaart. Peralta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Acquafredda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Atletic04Rudy 3:1

70e minuut.
Vînătoru probeert naar een medespeler te passen. Səmədov geeft een hoge lob. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere geeft de bal voor. Delorme maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Səmədov rent richting de bal. Səmədov geeft een hoge lob. Centenari controleert de bal met de borst. Reks is nu in balbezit. Reks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Vînătoru geeft de bal voor. Petelski probeert de bal met de borst te controleren. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Atletic04Rudy 4:1

78e minuut.
Delorme heeft problemen om de bal te vangen. Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme onderschept slim de pass. Delorme haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Massa is nu in balbezit. Dobrinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinoiu met een sublieme pass. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pou rent richting de bal. Piuhola onderschept slim de pass. Piuhola geeft een lange en hoge pass. Reks rent richting de bal. Reks passt de bal zonder na te denken. Namysł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Atletic04Rudy 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrea`s fc 35%, Atletic04Rudy 65%.
Andrea`s fc - Atletic04Rudy 5:1