Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic04Rudy Andrea`s fc
:D Tactiek 4-3-3 prova
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51 gemiddelde waardering 58.3
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Lattina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepski probeert naar een medespeler te passen. Centenari controleert de bal met de borst. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Delorme krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Petelski geeft de bal voor. Piuhola rent richting de bal. Piuhola speelt de bal door. Delorme heeft problemen om de bal te vangen. Delorme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks verovert de bal door een tackle van achteren. Reks haalt uit met een fantastische trap. Namysł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic04Rudy - Andrea`s fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic04Rudy 55%, Andrea`s fc 45%.
Atletic04Rudy - Andrea`s fc 0:1

46e minuut.
Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattina is nu in balbezit. Lattina passt de bal zonder na te denken. Delorme is nu in balbezit. Delorme haalt uit met een fantastische trap. Namysł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Piuhola met een sublieme pass. Səmədov is nu in balbezit. Səmədov passt de bal zonder na te denken. Reks is nu in balbezit. Reks draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Massa passt de bal zonder na te denken. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta draait met de bal, schiet en ... Kiepski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletic04Rudy - Andrea`s fc 1:1

55e minuut.
Reks kopt de bal weg. Kruczkowski rent richting de bal. Kruczkowski passt de bal in één keer door. Delorme is nu in balbezit. Delorme haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tahamata geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dobrinoiu met de inworp. Reks is nu in balbezit. Reks geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Səmədov passt de bal zonder na te denken. Dobrinoiu geeft de bal voor. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. Namysł werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Kruczkowski rent richting de bal. Massa rent richting de bal. Massa passt de bal zonder na te denken. Delorme is nu in balbezit. Delorme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Səmədov rent richting de bal. Səmədov passt de bal zonder na te denken. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Delorme is nu in balbezit. Delorme schiet op doel. Namysł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reks zal de hoekschop nemen. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic04Rudy - Andrea`s fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic04Rudy 57%, Andrea`s fc 43%.
Atletic04Rudy - Andrea`s fc 1:2