Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Spugna Ars et Labor
4-4-2 rombo Tactiek 5-3-2b
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen solid


12e minuut.
Shemer trapt de bal weg. Daup kopt de bal weg. Klungelig pakt Paladin de bal. Bryan rent richting de bal. Bryan schiet op doel. Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

15e minuut.
Bryan rent richting de bal. Bisconti is nu in balbezit. Bisconti met een sublieme pass. Bryan rent richting de bal. Bryan haalt uit met een fantastische trap. Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Ars et Labor 0:1

18e minuut.
Ursulescu onderschept slim de pass. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni geeft een hoge lob. Parratt springt en kopt de bal. Shemer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Spugna - Ars et Labor 1:1

29e minuut.
Tellechea geeft de bal voor. Konstantinidis rent richting de bal. Asensi onderschept slim de pass. Asensi haalt uit met een fantastische trap. Shemer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Ars et Labor 2:1

34e minuut.
Paladin geeft een lange en hoge pass. Fantacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechea onderschept slim de pass. Tellechea geeft een lange en hoge pass. Asensi springt en kopt de bal. Shemer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dehnisch kopt de bal weg. Konstantinidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asensi is nu in balbezit. Asensi haalt uit met een fantastische trap. Shemer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Ars et Labor 3:1

38e minuut.
Bisconti is nu in balbezit. Bisconti geeft de bal voor. Nast speelt de bal door. Bryan probeert de bal met de borst te controleren. Bryan schiet op doel. Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Herrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Bryan rent richting de bal. Bryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Spugna 47%, Ars et Labor 53%.
F.C. Spugna - Ars et Labor 3:1

60e minuut.
Klungelig pakt Tellechea de bal. Fantacco verovert de bal door een tackle van achteren. Paladin rent richting de bal. Paladin passt de bal zonder na te denken. Herrera geeft een lange en hoge pass. Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gliszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Ars et Labor 3:2

64e minuut.
Pedroni verovert de bal door een tackle van achteren. Paladin onderschept slim de pass. Paladin geeft een lange en hoge pass. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera draait met de bal, schiet en ... Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. Wachowicz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Vanzini is nu in balbezit. Vanzini geeft een hoge lob. Herrera is nu in balbezit. Herrera geeft de bal voor. Bryan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Spugna - Ars et Labor 3:3

87e minuut.
Bakk heeft problemen om de bal te vangen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera geeft een lange en hoge pass. Bryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryan schiet op doel. Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Spugna 56%, Ars et Labor 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Spugna - Ars et Labor 3:3