Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stitch Team APe F.C.
M442 Tactiek kkkgv
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34 gemiddelde waardering 60.7
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Sepsey onderschept slim de pass. Sepsey met een sublieme pass. Brandelli geeft een hoge lob. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos schiet op doel. Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacPheidiran is nu in balbezit. MacPheidiran passt de bal zonder na te denken. Moysidis probeert de bal aan de voet te houden. Oggioni geeft een lange en hoge pass. Moysidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - APe F.C. 0:1

6e minuut.
Oggioni geeft een hoge lob. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan passt de bal zonder na te denken. Daar is Rovertos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovertos schiet op doel. Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni geeft de bal voor. MacPheidiran probeert de bal met de borst te controleren. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - APe F.C. 0:2

10e minuut.
Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni is nu in balbezit. Oggioni probeert naar een medespeler te passen. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Deblekelioğlu passt de bal in één keer door. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić passt de bal in één keer door. Daar is Hoàng Tâm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Tâm haalt uit met een fantastische trap. Handak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kenesei speelt de bal door. Rovertos rent richting de bal. MacPheidiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos verovert de bal door een tackle van achteren. Rovertos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Inworp. Ivan met de inworp. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos geeft een hoge lob. Moysidis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ivan geeft de bal voor. Daar is MacPheidiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis draait met de bal, schiet en ... Rata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - APe F.C. 0:3

33e minuut.
Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni geeft de bal voor. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis geeft een lange en hoge pass. Rovertos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rodrigues geeft de bal voor. Oggioni is nu in balbezit. Oggioni geeft de bal voor. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis schiet op doel. Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ivan speelt de bal door. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos geeft de bal voor. Moysidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Rata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Moysidis rent richting de bal. Moysidis passt de bal zonder na te denken. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - APe F.C. 0:4

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mormocea met de inworp. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis geeft een lange en hoge pass. Rovertos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 75%, APe F.C. 25%.
Stitch Team - APe F.C. 0:4

46e minuut.
Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei probeert naar een medespeler te passen. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni schiet op doel. Rata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis schiet op doel. Rata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Oggioni verovert de bal door een tackle van achteren. Oggioni geeft een lange en hoge pass. Moysidis heeft problemen om de bal te vangen. Moysidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - APe F.C. 0:5

61e minuut.
Oggioni passt de bal met de wreef. Daar is Mormocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mormocea passt de bal zonder na te denken. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - APe F.C. 0:6

65e minuut.
Kenesei met een sublieme pass. Oggioni rent richting de bal. Oggioni passt de bal in één keer door. Moysidis rent richting de bal. Moysidis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Mormocea neemt de hoekschop. Rodrigues kopt de bal weg. Rata speelt de bal door. Ivan kopt de bal weg. Rovertos kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kenesei is nu in balbezit. Dávila begaat een overtreding. Kenesei raakt geblesseerd tijdens het duel. Kenesei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moysidis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos met een sublieme pass. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Moysidis is nu in balbezit. Moysidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rovertos de bal. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. Rata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - APe F.C. 0:7

77e minuut.
Bulajić passt de bal in één keer door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila passt de bal zonder na te denken. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 76%, APe F.C. 24%.
Stitch Team - APe F.C. 0:7