Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic04Rudy Ars et Labor
:D Tactiek 5-3-2b
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 49.9
goed Schieten goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen solide


13e minuut.
Paladin rent richting de bal. Paladin passt de bal met de wreef. Petelski is nu in balbezit. Bryan onderschept slim de pass. Bryan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Namysł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Fantacco rent richting de bal. Fantacco geeft de bal voor. Herrera kopt de bal weg. Bryan rent richting de bal. Bryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic04Rudy 53%, Ars et Labor 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletic04Rudy - Ars et Labor 0:0

52e minuut.
Herrera geeft de bal voor. Sahakoski kopt de bal weg. Bryan rent richting de bal. Bryan schiet op doel. Namysł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic04Rudy - Ars et Labor 0:1

68e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Tahamata heeft problemen om de bal te vangen. Tahamata passt de bal zonder na te denken. Bryan rent richting de bal. Bryan schiet op doel. Namysł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ribas zijn tegenspeler op de grond. Herrera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herrera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bryan rent richting de bal. Bryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kruczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruczkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ribas de bal. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera draait met de bal, schiet en ... Namysł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic04Rudy 40%, Ars et Labor 60%.
Atletic04Rudy - Ars et Labor 0:1