Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Spugna Andrea`s fc
4-4-2 rombo Tactiek 4-3-3 prova
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 59
matig Schieten formidabel
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Klungelig pakt Daup de bal. Dobrinoiu met een sublieme pass. Səmədov probeert naar een medespeler te passen. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daup rent richting de bal. Reks onderschept slim de pass. Reks met een sublieme pass. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Reks geeft de bal voor. Niewiarowski kopt de bal weg. Səmədov probeert naar een medespeler te passen. Delorme rent richting de bal. Delorme haalt uit met een fantastische trap. Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Dobrinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinoiu passt de bal zonder na te denken. Delorme met een sublieme pass. Reks is nu in balbezit. Reks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Səmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədov passt de bal met de wreef. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme verovert de bal door een tackle van achteren. Delorme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Piuhola probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu geeft de bal voor. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere passt de bal zonder na te denken. Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Səmədov kopt de bal weg. Daar is Bordabehere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donaire is nu in balbezit. Bordabehere onderschept slim de pass. Bordabehere draait met de bal, schiet en ... Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Donaire verovert de bal door een tackle van achteren. Səmədov rent richting de bal. Səmədov probeert naar een medespeler te passen. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Andrea`s fc 0:1

34e minuut.
Səmədov geeft de bal voor. Gliszczyński kopt de bal weg. Nast probeert de bal aan de voet te houden. Reks is nu in balbezit. Reks draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delorme is nu in balbezit. Ursulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ursulescu krijgt een gele kaart. Delorme is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bordabehere legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Uzun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Andrea`s fc 0:2

36e minuut.
Dobrinoiu met een sublieme pass. Reks rent richting de bal. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme schiet op doel. Uzun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Andrea`s fc 0:3

39e minuut.
Dehnisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru is nu in balbezit. Asensi verovert de bal door een tackle van achteren. Asensi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Andrea`s fc 1:3

45e minuut.
Delorme kan de bal niet met de borst controleren. Bordabehere rent richting de bal. Delorme is nu in balbezit. Delorme draait met de bal, schiet en ... Gliszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere draait met de bal, schiet en ... Uzun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Andrea`s fc 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Spugna 65%, Andrea`s fc 35%.
F.C. Spugna - Andrea`s fc 1:4

46e minuut.
Reks passt de bal zonder na te denken. Ursulescu is nu in balbezit. Klungelig pakt Daup de bal. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu schiet op doel. Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Daar is Donaire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere heeft problemen om de bal te vangen. Bordabehere schiet op doel. Uzun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Andrea`s fc 1:5

50e minuut.
Vînătoru onderschept slim de pass. Piuhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Piuhola passt de bal zonder na te denken. Səmədov geeft de bal voor. Uzun probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pedroni passt de bal in één keer door. Daar is Bordabehere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordabehere speelt de bal door. Delorme is nu in balbezit. Delorme haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Andrea`s fc 1:6

58e minuut.
Donaire verovert de bal door een tackle van achteren. Donaire speelt de bal door. Daup rent richting de bal. Delorme is nu in balbezit. Delorme draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Səmədov met de inworp. Donaire probeert naar een medespeler te passen. Niewiarowski rent richting de bal. Bordabehere verovert de bal door een tackle van achteren. Bordabehere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dehnisch kopt de bal weg. Vînătoru rent richting de bal. Met opzet legt Asensi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Asensi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Səmədov passt de bal zonder na te denken. Daar is Daup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delorme is nu in balbezit. Delorme draait met de bal, schiet en ... Paal! Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nast krijgt een gele kaart. Reks raakt geblesseerd tijdens het duel. Bordabehere legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Andrea`s fc 1:7

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tellechea komt het veld opgelopen. Wachowicz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Reks is nu in balbezit. Wachowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Andrea`s fc 1:8

76e minuut.
Klungelig pakt Reks de bal. Reks geeft een hoge lob. Daar is Donaire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Donaire passt de bal met de wreef. Gillet rent richting de bal. Gillet geeft een lange en hoge pass. Reks rent richting de bal. Reks passt de bal met de wreef. Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kurczab speelt de bal door. Gillet rent richting de bal. Dehnisch onderschept slim de pass. Dehnisch haalt uit met een fantastische trap. Kiepski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - Andrea`s fc 2:8

88e minuut.
Səmədov rent richting de bal. Səmədov passt de bal in één keer door. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Spugna 69%, Andrea`s fc 31%.
F.C. Spugna - Andrea`s fc 2:8