Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andrea`s fc F.C. Spugna
4-3-3 prova Tactiek 4-4-2 rombo
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 37.8
very good Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


3e minuut.
Vînătoru onderschept slim de pass. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Bordabehere de bal. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Reks rent richting de bal. Reks geeft een lange en hoge pass. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - F.C. Spugna 1:0

8e minuut.
Uzun geeft een hoge lob. Inworp. Səmədov met de inworp. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dobrinoiu met een snelle inworp. Piuhola is nu in balbezit. Piuhola geeft de bal voor. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dehnisch passt de bal zonder na te denken. Infante geeft een hoge lob. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - F.C. Spugna 2:0

40e minuut.
Vînătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vînătoru geeft een lange en hoge pass. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - F.C. Spugna 3:0

43e minuut.
Dobrinoiu geeft een hoge lob. Gliszczyński kopt de bal weg. Tellechea probeert de bal aan de voet te houden. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrea`s fc 29%, F.C. Spugna 71%.
Andrea`s fc - F.C. Spugna 3:0

53e minuut.
Gillet geeft een hoge lob. Reks kopt de bal weg. Klungelig pakt Daup de bal. Delorme rent richting de bal. Delorme schiet op doel. Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Piuhola verovert de bal door een tackle van achteren. Piuhola speelt de bal door. Bordabehere rent richting de bal. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wachowicz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Gliszczyński de bal. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere passt de bal met de wreef. Delorme rent richting de bal. Delorme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Klungelig pakt Reks de bal. Wachowicz is nu in balbezit. Reks onderschept slim de pass. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - F.C. Spugna 4:0

87e minuut.
Piuhola passt de bal met de wreef. Səmədov probeert naar een medespeler te passen. Delorme rent richting de bal. Delorme schiet op doel. Gliszczyński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reks neemt de hoekschop. Klungelig pakt Delorme de bal. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrea`s fc 24%, F.C. Spugna 76%.
Andrea`s fc - F.C. Spugna 4:0