Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stitch Team RANGERS Prato
451 Tactiek only training
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.2 gemiddelde waardering 51.1
matig Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Estop geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz kopt de bal weg. Fausto controleert de bal met de borst. Fausto draait met de bal, schiet en ... Rata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:1

5e minuut.
Caimi geeft de bal voor. Amphlett heeft problemen om de bal te vangen. Caimi kopt de bal weg. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pacuda probeert naar een medespeler te passen. Adelsberger rent richting de bal. Adelsberger passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi passt de bal in één keer door. Fausto is nu in balbezit. Fausto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:2

13e minuut.
Caimi met een sublieme pass. Daar is Gierbulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caimi rent richting de bal. Caimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:3

14e minuut.
Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi onderschept slim de pass. Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. Fausto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:4

18e minuut.
Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz geeft de bal voor. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi haalt uit met een fantastische trap. Rata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:5

18e minuut.
Amphlett geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adelsberger met de inworp. Návay geeft een hoge lob. Fausto krijgt zijn hoofd ertegen. Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Adelsberger verovert de bal door een tackle van achteren. Adelsberger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caimi de bal. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Fausto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fausto haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rata bokst de bal weg. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:6

22e minuut.
Fausto rent richting de bal. Łoza onderschept slim de pass. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Rata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:7

25e minuut.
Adelsberger is nu in balbezit. Adelsberger met een sublieme pass. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto schiet op doel. Rata probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz schiet op doel. Klungelig pakt Rodrigues de bal. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto haalt uit met een fantastische trap. Rata bokst de bal weg.

28e minuut.
Adelsberger rent richting de bal. Adelsberger probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz is nu in balbezit. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi haalt uit met een fantastische trap. Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Tolmanis de bal. Caimi is nu in balbezit. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:8

30e minuut.
Peļkodis met een sublieme pass. Lamillo speelt de bal door. Fausto probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel. Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tolmanis de bal. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fausto is nu in balbezit. Fausto met een sublieme pass. Caimi rent richting de bal. Caimi haalt uit met een fantastische trap. Rata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:9

37e minuut.
Adelsberger rent richting de bal. Adelsberger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fausto de bal. Fausto draait met de bal, schiet en ... Rata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Návay kopt de bal weg. Lamillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamillo probeert naar een medespeler te passen. Fausto rent richting de bal. Fausto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Caimi heeft problemen om de bal te vangen. Caimi passt de bal zonder na te denken. Fausto rent richting de bal. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lamillo kopt de bal weg. Adelsberger met een sublieme pass. Amphlett is nu in balbezit. Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierbulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 79%, RANGERS Prato 21%.
Stitch Team - RANGERS Prato 0:10

47e minuut.
Adelsberger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Caimi rent richting de bal. Caimi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tolmanis kan de bal niet met de borst controleren. Rata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Amphlett heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

48e minuut.
Gierbulewicz rent richting de bal. Tolmanis onderschept slim de pass. Caimi is nu in balbezit. Caimi schiet op doel. Rata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:11

49e minuut.
Klungelig pakt Estop de bal. Adelsberger geeft een hoge lob. Amphlett rent richting de bal. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:12

49e minuut.
Czwonka heeft problemen om de bal te vangen. Fausto verovert de bal door een tackle van achteren. Łoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto onderschept slim de pass. Fausto haalt uit met een fantastische trap. Rata bokst de bal weg. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:13

51e minuut.
Fausto probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi is nu in balbezit. Caimi schiet op doel. Rata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:14

52e minuut.
Caimi is nu in balbezit. Caimi geeft een hoge lob. Fausto rent richting de bal. Fausto haalt uit met een fantastische trap. Rata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:15

53e minuut.
Fausto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dávila. Fausto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lamillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi haalt uit met een fantastische trap. Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Daar is Lamillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodrigues is nu in balbezit. Lamillo onderschept slim de pass. Lamillo geeft de bal voor. Gierbulewicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Caimi is nu in balbezit. Caimi haalt uit met een fantastische trap. Rata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:16

67e minuut.
Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay geeft de bal voor. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel. Rata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:17

71e minuut.
Daar is Estop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adelsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsberger passt de bal in één keer door. Daar is Caimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caimi draait met de bal, schiet en ... Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lamillo neemt de hoekschop. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Caimi springt en kopt de bal. Rata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lamillo zal de hoekschop nemen. Gierbulewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lamillo heeft problemen om de bal te vangen. Lamillo geeft de bal voor. Amphlett onderschept slim de pass. Caimi is nu in balbezit. Caimi geeft een hoge lob. Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tolmanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:18

79e minuut.
Fausto speelt de bal door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lamillo kopt de bal weg. Návay geeft een hoge lob. Caimi kopt de bal weg. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto haalt uit met een fantastische trap. Rata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amphlett is nu in balbezit. Fausto verovert de bal door een tackle van achteren. Fausto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Amphlett de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz rent richting de bal. Fausto rent richting de bal. Fausto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:19

87e minuut.
Gierbulewicz rent richting de bal. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Caimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caimi haalt uit met een fantastische trap. Rata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:20

88e minuut.
Adelsberger geeft de bal voor. Fausto kopt de bal weg. Klungelig pakt Tolmanis de bal. Caimi rent richting de bal. Caimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:21

89e minuut.
Návay probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz rent richting de bal. Fausto is nu in balbezit. Fausto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - RANGERS Prato 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 82%, RANGERS Prato 18%.
Stitch Team - RANGERS Prato 0:22