Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RANGERS Prato Stitch Team
only training Tactiek 442
54% Balbezit 46%
18% Spel op eigen helft 82%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 33
incredible Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deblekelioğlu rent richting de bal. Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 1:0

5e minuut.
Caimi rent richting de bal. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz speelt de bal door. Fausto is nu in balbezit. Fausto schiet op doel. Rata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fausto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacPheidiran de bal. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Caimi is nu in balbezit. Caimi geeft de bal voor. Fausto geeft de bal voor. Caimi springt en kopt de bal. Amphlett onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay met een sublieme pass. Fausto rent richting de bal. Fausto schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
MacPheidiran heeft problemen om de bal te vangen. Caimi rent richting de bal. Caimi speelt de bal door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 2:0

11e minuut.
Caimi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adelsberger rent richting de bal. Adelsberger geeft een lange en hoge pass. Fausto springt en kopt de bal. Rata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 3:0

12e minuut.
Dávila met een sublieme pass. Amphlett is nu in balbezit. Caimi verovert de bal door een tackle van achteren. Fausto is nu in balbezit. Fausto haalt uit met een fantastische trap. Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caimi rent richting de bal. MacPheidiran legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacPheidiran krijgt een gele kaart. Caimi raakt geblesseerd tijdens het duel. Gierbulewicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rata bokst de bal weg. Fausto rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lamillo neemt de hoekschop. Caimi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Adelsberger speelt de bal door. Caimi is nu in balbezit. MacPheidiran is nu in balbezit. Caimi verovert de bal door een tackle van achteren. Caimi schiet op doel. Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Lamillo geeft een lange en hoge pass. MacPheidiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi verovert de bal door een tackle van achteren. Caimi schiet op doel. Rata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 4:0

23e minuut.
Bekr onderschept slim de pass. Bekr geeft een hoge lob. Fausto kopt de bal weg. Caimi is nu in balbezit. Caimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caimi is nu in balbezit. Caimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 5:0

24e minuut.
Bulajić passt de bal in één keer door. Caimi probeert naar een medespeler te passen. Lamillo met een sublieme pass. Fausto rent richting de bal. Fausto draait met de bal, schiet en ... Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Lamillo speelt de bal door. Amphlett heeft problemen om de bal te vangen. Gierbulewicz rent richting de bal. Caimi rent richting de bal. Caimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Dávila probeert de bal aan de voet te houden. Bulajić rent richting de bal. Návay onderschept slim de pass. Návay geeft de bal voor. Caimi krijgt zijn hoofd ertegen. Rata bokst de bal weg. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 6:0

36e minuut.
Návay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adelsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsberger geeft de bal voor. Fausto geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacPheidiran heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 7:0

39e minuut.
Návay geeft de bal voor. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 8:0

40e minuut.
Adelsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsberger geeft de bal voor. Gierbulewicz kopt de bal weg. Caimi rent richting de bal. Caimi haalt uit met een fantastische trap. Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fausto rent richting de bal. Fausto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lamillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz passt de bal zonder na te denken. Fausto rent richting de bal. Fausto schiet op doel. Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 19%, Stitch Team 81%.
RANGERS Prato - Stitch Team 8:0

46e minuut.
Bulajić passt de bal in één keer door. Rodrigues rent richting de bal. Caimi onderschept slim de pass. Caimi geeft een lange en hoge pass. Fausto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Bulis geeft de bal voor. Caimi kopt de bal weg. Fausto is nu in balbezit. Fausto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 9:0

49e minuut.
Klungelig pakt Adelsberger de bal. Adelsberger probeert naar een medespeler te passen. Amphlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto onderschept slim de pass. Fausto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 10:0

51e minuut.
Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay passt de bal in één keer door. Fausto rent richting de bal. Caimi rent richting de bal. Caimi draait met de bal, schiet en ... Rata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto haalt uit met een fantastische trap. Rata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lamillo zal de hoekschop nemen. Fausto springt en kopt de bal. Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
MacPheidiran geeft een hoge lob. Inworp. Adelsberger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Návay rent richting de bal. Návay geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bulis is nu in balbezit. Bulis geeft de bal voor. Daar is Deblekelioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fausto is nu in balbezit. Fausto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kowal kopt de bal weg. Návay probeert naar een medespeler te passen. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto schiet op doel. Rata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 11:0

70e minuut.
Lamillo geeft de bal voor. Caimi kopt de bal weg. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
MacPheidiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi verovert de bal door een tackle van achteren. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Rata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Lamillo met de inworp. Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay geeft een hoge lob. Caimi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 12:0

74e minuut.
Adelsberger probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gierbulewicz met een sublieme pass. Fausto is nu in balbezit. Fausto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Adelsberger rent richting de bal. Adelsberger passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... Rata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 13:0

76e minuut.
Fausto probeert naar een medespeler te passen. Caimi rent richting de bal. Caimi passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Lamillo onderschept slim de pass. Lamillo geeft de bal voor. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto is nu in balbezit. Fausto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Zganiacz kopt de bal weg. Kowal probeert de bal aan de voet te houden. Návay geeft een lange en hoge pass. Fausto rent richting de bal. Fausto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bulis passt de bal met de wreef. Adelsberger rent richting de bal. Adelsberger probeert naar een medespeler te passen. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi draait met de bal, schiet en ... Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Návay geeft een hoge lob. Daar is MacPheidiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caimi is nu in balbezit. Caimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - Stitch Team 14:0

89e minuut.
Turpijn passt de bal zonder na te denken. Návay rent richting de bal. Návay passt de bal zonder na te denken. Fausto rent richting de bal. Fausto passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fausto rent richting de bal. Fausto schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 18%, Stitch Team 82%.
RANGERS Prato - Stitch Team 14:0