Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Svariuni Ars et Labor
quadrati bis Tactiek 5-3-2b
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
6 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
49.9 gemiddelde waardering 48.9
average Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Folli bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Folli zal de hoekschop nemen. Pattavina rent richting de bal. Pattavina geeft een lange en hoge pass. Shemer bokst de bal weg.

15e minuut.
Rita kopt de bal weg. Cescotti heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fantacco. Fantacco krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Felloni Cinali speelt de bal door. Folli rent richting de bal. Met opzet legt Bušek zijn tegenspeler op de grond. Folli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svariuni 35%, Ars et Labor 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Svariuni - Ars et Labor 0:0

61e minuut.
Bušek met de inworp. Palumbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bisconti zijn tegenspeler op de grond. Bisconti krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Palumbi rent richting de bal. Palumbi passt de bal zonder na te denken. Felloni Cinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali draait met de bal, schiet en ... Shemer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Svariuni - Ars et Labor 1:0

86e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een lange en hoge pass. Suprani heeft problemen om de bal te vangen. Sahakoski rent richting de bal. Sahakoski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Svariuni - Ars et Labor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Svariuni 36%, Ars et Labor 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Svariuni - Ars et Labor 1:1