Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APe F.C. Atletic04Rudy
kkkgv Tactiek :D
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


35e minuut.
Petelski kopt de bal weg. Caponio bereikt de bal nog maar net als eerste. Massa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massa krijgt een gele kaart.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acquafredda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lattina rent richting de bal. Lattina schiet op doel. Romualdo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brandelli probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
APe F.C. - Atletic04Rudy 0:1

42e minuut.
Acquafredda speelt de bal door. Lattina is nu in balbezit. Caponio begaat een overtreding. Caponio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APe F.C. 43%, Atletic04Rudy 57%.
APe F.C. - Atletic04Rudy 0:1

64e minuut.
Massa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caponio verovert de bal door een tackle van achteren. Caponio geeft een lange en hoge pass. Kruczkowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sankaré de bal onder controle te krijgen. Namysł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ribas kopt de bal weg. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei geeft de bal voor. Oggioni is nu in balbezit. Oggioni haalt uit met een fantastische trap. Namysł bokst de bal weg.

71e minuut.
Sepsey geeft een hoge lob. Ribas probeert de bal aan de voet te houden. Sankaré rent richting de bal. Sankaré draait met de bal, schiet en ... Namysł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Caponio met een snelle inworp. Beltati speelt de bal door. Sankaré is nu in balbezit. Sankaré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Beltati is nu in balbezit. Acquafredda onderschept slim de pass. Acquafredda passt de bal met de wreef. Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankaré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APe F.C. 48%, Atletic04Rudy 52%.
APe F.C. - Atletic04Rudy 0:1