Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RANGERS Prato F.C. Spugna
only training Tactiek 4-4-2 rombo
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
40 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 36.7
uitmuntend Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Adelsberger speelt de bal door. Fausto is nu in balbezit. Fausto met een sublieme pass. Caimi is nu in balbezit. Caimi draait met de bal, schiet en ... Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto is nu in balbezit. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto rent richting de bal. Fausto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 1:0

5e minuut.
Pedroni is nu in balbezit. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto passt de bal zonder na te denken. Caimi rent richting de bal. Caimi haalt uit met een fantastische trap. Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Donaire geeft een lange en hoge pass. Adelsberger kopt de bal weg. Daar is Gliszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fausto verovert de bal door een tackle van achteren. Fausto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Adelsberger met een sublieme pass. Wachowicz rent richting de bal. Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierbulewicz schiet op doel. Uzun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 2:0

13e minuut.
Daup onderschept slim de pass. Návay rent richting de bal. Návay geeft een lange en hoge pass. Caimi rent richting de bal. Caimi schiet op doel. Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto passt de bal in één keer door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 3:0

19e minuut.
Caimi is nu in balbezit. Gierbulewicz is nu in balbezit. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 4:0

26e minuut.
Fausto onderschept slim de pass. Gierbulewicz rent richting de bal. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto draait met de bal, schiet en ... Uzun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 5:0

30e minuut.
Bekr geeft een hoge lob. Kowal kopt de bal weg. Lamillo speelt de bal door. Fausto rent richting de bal. Fausto schiet op doel. Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 6:0

32e minuut.
Uzun speelt de bal door. Adelsberger controleert de bal met de borst. Adelsberger speelt de bal door. Daar is Caimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caimi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Adelsberger kopt de bal weg. Návay geeft een lange en hoge pass. Fausto heeft problemen om de bal te vangen. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 7:0

38e minuut.
Adelsberger speelt de bal door. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Daup de bal onder controle te krijgen. Návay onderschept slim de pass. Návay speelt de bal door. Fausto rent richting de bal. Fausto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 31%, F.C. Spugna 69%.
RANGERS Prato - F.C. Spugna 7:0

47e minuut.
Inworp. Niewiarowski met de inworp. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi draait met de bal, schiet en ... Uzun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 8:0

51e minuut.
Daup rent richting de bal. Lamillo onderschept slim de pass. Lamillo met een sublieme pass. Caimi rent richting de bal. Caimi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Fausto rent richting de bal. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz passt de bal in één keer door. Caimi heeft problemen om de bal te vangen. Caimi draait met de bal, schiet en ... Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bulis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz passt de bal in één keer door. Daar is Fausto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fausto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Adelsberger kopt de bal weg. Daar is Wachowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fausto speelt de bal door. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Adelsberger kopt de bal weg. Daar is Návay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Návay geeft een hoge lob. Caimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi geeft de bal voor. Uzun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 9:0

65e minuut.
Peļkodis geeft een lange en hoge pass. Caimi is nu in balbezit. Gliszczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caimi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adelsberger wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Caimi passt de bal zonder na te denken. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gierbulewicz de bal onder controle te krijgen. Uzun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 10:0

70e minuut.
Návay rent richting de bal. Návay met een sublieme pass. Gierbulewicz is nu in balbezit. Fausto rent richting de bal. Fausto schiet op doel. Uzun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caimi is nu in balbezit. Caimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 11:0

73e minuut.
Návay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fausto de bal. Gliszczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fausto raakt geblesseerd tijdens het duel. Fausto neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 12:0

75e minuut.
Caimi onderschept slim de pass. Gliszczyński rent richting de bal. Caimi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caimi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Wachowicz geeft een lange en hoge pass. Fausto heeft problemen om de bal te vangen. Gierbulewicz kopt de bal weg. Caimi is nu in balbezit. Caimi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 13:0

80e minuut.
Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski passt de bal met de wreef. Daar is Wachowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fausto is nu in balbezit. Fausto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 14:0

81e minuut.
Adelsberger is nu in balbezit. Adelsberger geeft een hoge lob. Gierbulewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Caimi de bal. Caimi draait met de bal, schiet en ... Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daup geeft de bal voor. Bekr kopt de bal weg. Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay geeft een lange en hoge pass. Caimi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daup heeft problemen om de bal te vangen. Daup passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Návay de bal. Návay geeft een hoge lob. Fausto rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fausto speelt de bal door. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caimi verovert de bal door een tackle van achteren. Caimi schiet op doel. Uzun probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Gierbulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 15:0

90e minuut.
Fausto is nu in balbezit. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto rent richting de bal. Fausto haalt uit met een fantastische trap. Uzun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS Prato - F.C. Spugna 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS Prato 29%, F.C. Spugna 71%.
RANGERS Prato - F.C. Spugna 16:0