Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Spugna RANGERS Prato
4-4-2 rombo Tactiek only training
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
39.1 gemiddelde waardering 49.1
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Tellechea de bal. Gómez Calvo onderschept slim de pass. Gómez Calvo passt de bal zonder na te denken. Lamillo geeft een hoge lob. Kvasz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Niewiarowski met een snelle inworp. Lamillo probeert naar een medespeler te passen. Gómez Calvo speelt de bal door. Kvasz rent richting de bal. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Asensi rent richting de bal. Rachtálek onderschept slim de pass. Kowal geeft een lange en hoge pass. Gümüşçü is nu in balbezit. Gümüşçü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - RANGERS Prato 0:1

25e minuut.
Donaire passt de bal in één keer door. Niewiarowski speelt de bal door. Tellechea is nu in balbezit. Tellechea geeft de bal voor. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pedroni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maresca met de inworp. Gümüşçü geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Simpelaere probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - RANGERS Prato 0:2

41e minuut.
Kvasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kvasz speelt de bal door. Gümüşçü heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşçü schiet op doel. Uzun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - RANGERS Prato 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Spugna 36%, RANGERS Prato 64%.
F.C. Spugna - RANGERS Prato 0:3

59e minuut.
Rachtálek met een sublieme pass. Lamillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamillo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kvasz de bal. Kvasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - RANGERS Prato 0:4

64e minuut.
Gómez Calvo passt de bal zonder na te denken. Ursulescu is nu in balbezit. Gümüşçü verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşçü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Spugna - RANGERS Prato 0:5

65e minuut.
Daar is Gómez Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Calvo geeft een lange en hoge pass. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wachowicz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Rachtálek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pedroni met de inworp. Asensi rent richting de bal. Asensi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gómez Calvo is nu in balbezit. Gómez Calvo passt de bal zonder na te denken. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gliszczyński de bal. Uzun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Maresca kopt de bal weg. Dehnisch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamillo. Lamillo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gómez Calvo geeft de bal voor. Wachowicz heeft problemen om de bal te vangen. Daup is nu in balbezit. Lamillo onderschept slim de pass. Lamillo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Baltariu kopt de bal weg. Asensi rent richting de bal. Vameşu is nu in balbezit. Asensi verovert de bal door een tackle van achteren. Asensi geeft de bal voor. Del Francia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Dehnisch heeft problemen om de bal te vangen. Kowal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowal geeft een hoge lob. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Spugna 57%, RANGERS Prato 43%.
F.C. Spugna - RANGERS Prato 0:5