Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andrea`s fc Stitch Team
4-3-3 prova Tactiek 451 D
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 33.3
outstanding Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen good


1e minuut.
Dobrinoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reks geeft de bal voor. Bordabehere rent richting de bal. Delorme rent richting de bal. Delorme schiet op doel. Rata bokst de bal weg. Reks rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reks neemt de hoekschop. Delorme maakt een snoekduik en kopt de bal. Rata bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Stitch Team 1:0

4e minuut.
Rodrigues geeft een hoge lob. Gillet heeft problemen om de bal te vangen. Gillet geeft een lange en hoge pass. Reks rent richting de bal. Reks draait met de bal, schiet en ... Rata bokst de bal weg.

10e minuut.
Rata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rata geeft de bal voor. Gillet kopt de bal weg. Reks rent richting de bal. Reks geeft een hoge lob. Rata bokst de bal weg. Delorme rent richting de bal. Delorme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Stitch Team 2:0

11e minuut.
Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Delorme is nu in balbezit. Delorme draait met de bal, schiet en ... Rata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Stitch Team 3:0

14e minuut.
Kurczab passt de bal zonder na te denken. Səmədov probeert naar een medespeler te passen. Reks rent richting de bal. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme schiet op doel. Rata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Səmədov passt de bal met de wreef. Dobrinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bordabehere is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bordabehere neemt de hoekschop. Reks springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Səmədov geeft de bal voor. Delorme kopt de bal weg. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Stitch Team 4:0

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rata met een harde bal richting middenveld. Səmədov kopt de bal weg. Delorme rent richting de bal. Delorme draait met de bal, schiet en ... Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Estop onderschept slim de pass. Estop probeert naar een medespeler te passen. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks haalt uit met een fantastische trap. Rata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Stitch Team 5:0

22e minuut.
Pacuda speelt de bal door. Kurczab rent richting de bal. Kurczab geeft een hoge lob. Reks rent richting de bal. Reks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Łoza is nu in balbezit. Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Delorme de bal. Delorme haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Czwonka de bal onder controle te krijgen. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks schiet op doel. Rata bokst de bal weg. Reks speelt de bal door. Delorme rent richting de bal. Delorme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Stitch Team 6:0

34e minuut.
Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme probeert naar een medespeler te passen. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks heeft problemen om de bal te vangen. Reks draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rata probeert naar een medespeler te passen. Piuhola kopt de bal weg. Delorme is nu in balbezit. Delorme schiet op doel. Rata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reks komt bij de bal en schiet. Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme haalt uit met een fantastische trap. Rata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Stitch Team 7:0

38e minuut.
Infante kopt de bal weg. Səmədov heeft problemen om de bal te vangen. Səmədov met een sublieme pass. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Gillet met de inworp. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Reks rent richting de bal. Reks draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrea`s fc 19%, Stitch Team 81%.
Andrea`s fc - Stitch Team 7:0

52e minuut.
Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks onderschept slim de pass. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme schiet op doel. Rata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Rata probeert naar een medespeler te passen. Səmədov is nu in balbezit. Səmədov passt de bal zonder na te denken. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Stitch Team 8:0

54e minuut.
Delorme verovert de bal door een tackle van achteren. Delorme passt de bal zonder na te denken. Reks rent richting de bal. Reks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Stitch Team 9:0

56e minuut.
Dávila passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rodrigues de bal. Reks rent richting de bal. Reks draait met de bal, schiet en ... Rata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Stitch Team 10:0

59e minuut.
Delorme verovert de bal door een tackle van achteren. Amphlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme onderschept slim de pass. Delorme draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rata trapt de bal weg. Səmədov kopt de bal weg. Daar is Estop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Amphlett geeft de bal voor. Piuhola rent richting de bal. Piuhola passt de bal met de wreef. Reks probeert de bal aan de voet te houden. Reks schiet op doel. Rata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Gillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillet geeft de bal voor. Daar is Łoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks draait met de bal, schiet en ... Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Səmədov met een sublieme pass. Estop bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Daar is Łoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piuhola speelt de bal door. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks schiet op doel. Rata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Pacuda probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu geeft de bal voor. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reks geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tolmanis heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Piuhola met een sublieme pass. Reks is nu in balbezit. Reks heeft problemen om de bal te vangen. Reks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Estop geeft de bal voor. Czwonka probeert de bal aan de voet te houden. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andrea`s fc - Stitch Team 11:0

88e minuut.
Piuhola verovert de bal door een tackle van achteren. Piuhola probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Reks is nu in balbezit. Reks draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrea`s fc 21%, Stitch Team 79%.
Andrea`s fc - Stitch Team 11:0