Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stitch Team Andrea`s fc
451 D Tactiek 4-3-3 prova
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
32.5 gemiddelde waardering 53.7
zwak Schieten formidabel
slecht Passen solide
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Reks is nu in balbezit. Adelmann speelt de bal door. Səmədov kopt de bal weg. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - Andrea`s fc 0:1

10e minuut.
Piuhola onderschept slim de pass. Piuhola met een sublieme pass. Delorme rent richting de bal. Daar is Delorme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delorme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - Andrea`s fc 0:2

12e minuut.
Kurczab geeft de bal voor. Daar is Łoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amphlett is nu in balbezit. Delorme onderschept slim de pass. Delorme draait met de bal, schiet en ... Adelmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Łoza de bal. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - Andrea`s fc 0:3

16e minuut.
Infante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Səmədov is nu in balbezit. Səmədov probeert naar een medespeler te passen. Delorme is nu in balbezit. Delorme haalt uit met een fantastische trap. Adelmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zganiacz met een snelle inworp. Səmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədov passt de bal in één keer door. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere schiet op doel. Adelmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Dávila maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piuhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Piuhola probeert naar een medespeler te passen. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Adelmann met een harde bal richting middenveld. Səmədov kopt de bal weg. Delorme bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorme schiet op doel. Adelmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Amphlett de bal onder controle te krijgen. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere probeert naar een medespeler te passen. Delorme rent richting de bal. Delorme draait met de bal, schiet en ... Adelmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap. Adelmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - Andrea`s fc 0:4

31e minuut.
Delorme raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andaya komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Səmədov rent richting de bal. Łoza verovert de bal door een tackle van achteren. Andaya is nu in balbezit. Andaya schiet op doel. Adelmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - Andrea`s fc 0:5

39e minuut.
Reks passt de bal met de wreef. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu met een sublieme pass. Andaya is nu in balbezit. Andaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 75%, Andrea`s fc 25%.
Stitch Team - Andrea`s fc 0:5

47e minuut.
Vînătoru passt de bal in één keer door. Səmədov rent richting de bal. Səmədov probeert naar een medespeler te passen. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bordabehere verovert de bal door een tackle van achteren. Bordabehere passt de bal met de wreef. Andaya rent richting de bal. Andaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - Andrea`s fc 0:6

55e minuut.
Deblekelioğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Portela de bal. Deblekelioğlu is nu in balbezit. Andaya rent richting de bal. Andaya draait met de bal, schiet en ... Adelmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rodrigues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adelmann bokst de bal weg.

62e minuut.
Reks is nu in balbezit. Reks geeft een hoge lob. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - Andrea`s fc 0:7

64e minuut.
Bordabehere heeft problemen om de bal te vangen. Bordabehere probeert naar een medespeler te passen. Andaya is nu in balbezit. Andaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - Andrea`s fc 0:8

67e minuut.
Bordabehere rent richting de bal. Bordabehere passt de bal in één keer door. Səmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədov geeft de bal voor. Andaya krijgt zijn hoofd ertegen. Adelmann bokst de bal weg. Andaya springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gillet passt de bal in één keer door. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere passt de bal zonder na te denken. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Reks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Səmədov passt de bal zonder na te denken. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere speelt de bal door. Andaya is nu in balbezit. Andaya schiet op doel. Adelmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Andaya rent richting de bal. Səmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədov met een sublieme pass. Bordabehere is nu in balbezit. Bordabehere draait met de bal, schiet en ... Adelmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bordabehere geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reks springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Piuhola kopt de bal weg. Səmədov is nu in balbezit. Tolmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere verovert de bal door een tackle van achteren. Bordabehere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Amphlett speelt de bal door. Səmədov rent richting de bal. Səmədov probeert naar een medespeler te passen. Bordabehere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordabehere geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 72%, Andrea`s fc 28%.
Stitch Team - Andrea`s fc 0:8