Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babilonia Terme arianna
superbarozzi Tactiek Larghi
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 54.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


24e minuut.
Cigolini met een sublieme pass. Crognale rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metodiev. Crognale raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Cigolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigolini geeft een lange en hoge pass. Kontoleon probeert wanhopig de bal te grijpen. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - arianna 0:1

34e minuut.
Wiede heeft problemen om de bal te vangen. Şerb is nu in balbezit. Şerb geeft een lange en hoge pass. Szuba rent richting de bal. Szuba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Şerb geeft een lange en hoge pass. Metodiev kan de bal niet met de borst controleren. Turba is nu in balbezit. Turba draait met de bal, schiet en ... Kontoleon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - arianna 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 56%, arianna 44%.
Babilonia Terme - arianna 0:2

54e minuut.
Daar is van Leeuwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Leeuwen speelt de bal door. Aliukaj is nu in balbezit. Aliukaj schiet op doel. Crippa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - arianna 1:2

59e minuut.
Vujković onderschept slim de pass. Vujković geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dyrstad de bal. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babilonia Terme - arianna 2:2

68e minuut.
Cao bereikt de bal nog maar net als eerste. Cao met een sublieme pass. van Leeuwen rent richting de bal. van Leeuwen geeft de bal voor. Dyrstad krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Crippa met een harde bal richting middenveld. Racaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Racaniello geeft een hoge lob. Aliukaj maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - arianna 3:2

70e minuut.
Gusinu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Wiede verovert de bal door een tackle van achteren. Şerb rent richting de bal. Şerb speelt de bal door. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Aliukaj onderschept slim de pass. Aliukaj speelt de bal door. van Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Leeuwen geeft een lange en hoge pass. Aliukaj krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - arianna 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 41%, arianna 59%.
Babilonia Terme - arianna 4:2