Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arianna Babilonia Terme
Larghi Tactiek superbarozzi
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Klungelig pakt Racaniello de bal. Racaniello passt de bal zonder na te denken. van Leeuwen speelt de bal door. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński geeft de bal voor. Daar is Wiede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todor rent richting de bal. Todor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Babilonia Terme 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 50%, Babilonia Terme 50%.
arianna - Babilonia Terme 1:0

46e minuut.
van Leeuwen passt de bal zonder na te denken. Metodiev is nu in balbezit. Metodiev passt de bal met de wreef. Racaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Racaniello geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Vujković speelt de bal door. van Leeuwen heeft problemen om de bal te vangen. van Leeuwen geeft de bal voor. Dyrstad springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Metodiev rent richting de bal. Metodiev passt de bal in één keer door. van Leeuwen rent richting de bal. Daar is van Leeuwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Leeuwen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Racaniello rent richting de bal. Laiolo begaat een overtreding. Racaniello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Leeuwen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dyrstad springt en kopt de bal. Grozdanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Klungelig pakt Racaniello de bal. Racaniello met een sublieme pass. van Leeuwen speelt de bal door. Aliukaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliukaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 55%, Babilonia Terme 45%.
arianna - Babilonia Terme 1:0