Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta AzzurriDreamTeam
nuova Tactiek 352 STRETTO
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 53.9
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Fatalski passt de bal met de wreef. Ostrý geeft een hoge lob. Böttger kopt de bal weg. Banay bereikt de bal nog maar net als eerste. Banay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 0:1

5e minuut.
Ostrý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banay rent richting de bal. Pierluca probeert naar een medespeler te passen. Menéndez rent richting de bal. Menéndez geeft de bal voor. Rocklund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Menéndez met een sublieme pass. Cunegatti is nu in balbezit. Böttger verovert de bal door een tackle van achteren. Böttger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 0:2

19e minuut.
Böttger passt de bal zonder na te denken. Banay rent richting de bal. Pierluca rent richting de bal. Böttger onderschept slim de pass. Böttger draait met de bal, schiet en ... Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Banay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Menéndez met een sublieme pass. Böttger rent richting de bal. Fatalski probeert naar een medespeler te passen. Banay rent richting de bal. Banay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ostrý bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrý passt de bal zonder na te denken. Banay bereikt de bal nog maar net als eerste. Banay draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pierluca de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ostrý rent richting de bal. Ostrý speelt de bal door. Cunegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Böttger onderschept slim de pass. Böttger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 0:3

33e minuut.
Fatalski rent richting de bal. Fatalski passt de bal zonder na te denken. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böttger draait met de bal, schiet en ... Cunegatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 0:4

34e minuut.
Cunegatti probeert naar een medespeler te passen. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amati. Böttger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Böttger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Plozner verovert de bal door een tackle van achteren. Plozner met een sublieme pass. Klungelig pakt Zeoli de bal. Ostrý onderschept slim de pass. Ostrý geeft een hoge lob. Rocklund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 79%, AzzurriDreamTeam 21%.
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 0:4

48e minuut.
Klungelig pakt Fatalski de bal. Pontrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fatalski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fatalski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fatalski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

49e minuut.
Plozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Plozner geeft een lange en hoge pass. Candito speelt de bal door. Böttger rent richting de bal. Böttger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 0:5

52e minuut.
Maradi probeert naar een medespeler te passen. Böttger is nu in balbezit. Böttger passt de bal met de wreef. Banay bereikt de bal nog maar net als eerste. Banay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 0:6

53e minuut.
Pontrelli rent richting de bal. Banay is nu in balbezit. Banay passt de bal zonder na te denken. Böttger rent richting de bal. Böttger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 0:7

61e minuut.
Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira geeft een hoge lob. Daar is Plozner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banay rent richting de bal. Banay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cunegatti de bal. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böttger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 0:8

61e minuut.
Daar is Micaletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böttger rent richting de bal. Met opzet legt Merlini zijn tegenspeler op de grond. Merlini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Micaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight is nu in balbezit. Micaletti verovert de bal door een tackle van achteren. Muriglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriglio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 1:8

65e minuut.
Candito probeert naar een medespeler te passen. Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Cunegatti rent richting de bal. Böttger verovert de bal door een tackle van achteren. Böttger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Banay is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ostrý neemt de hoekschop. Banay springt en kopt de bal. Rocklund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 1:9

72e minuut.
Zeoli met de inworp. Pontrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontrelli geeft een hoge lob. Menegazzo is nu in balbezit. Menegazzo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Baccigalupi rent richting de bal. Baccigalupi passt de bal zonder na te denken. Candito met een sublieme pass. Böttger is nu in balbezit. Böttger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 1:10

78e minuut.
Candito kopt de bal weg. Ostrý rent richting de bal. Ostrý passt de bal in één keer door. Banay rent richting de bal. Banay geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Böttger passt de bal met de wreef. Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böttger draait met de bal, schiet en ... Rocklund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 64%, AzzurriDreamTeam 36%.
Real Bisalta - AzzurriDreamTeam 1:11