Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AzzurriDreamTeam Real Bisalta
352 STRETTO Tactiek nuova
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 34
good Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen weak


4e minuut.
Böttger onderschept slim de pass. Böttger passt de bal met de wreef. Cunegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Banay verovert de bal door een tackle van achteren. Banay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Real Bisalta 1:0

6e minuut.
Guiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Böttger de bal. Amati is nu in balbezit. Böttger verovert de bal door een tackle van achteren. Böttger schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Pierluca kopt de bal weg. Klungelig pakt Amati de bal. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böttger geeft een hoge lob. Banay maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Real Bisalta 2:0

14e minuut.
Banay rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ostrý neemt de hoekschop. Banay bereikt de bal nog maar net als eerste. Banay geeft de bal voor. Rocklund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Banay passt de bal zonder na te denken. Böttger heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nizzetto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Böttger kopt de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Real Bisalta 3:0

28e minuut.
Baccigalupi is nu in balbezit. Baccigalupi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zeoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pontrelli geeft een lange en hoge pass. Silni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Menegazzo passt de bal met de wreef. Micaletti is nu in balbezit. Met opzet legt Alioti zijn tegenspeler op de grond. Alioti krijgt een gele kaart. Micaletti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Menegazzo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Micaletti heeft problemen om de bal te vangen. Guevara rent richting de bal. Guevara met een sublieme pass. Böttger is nu in balbezit. Böttger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rocklund trapt de bal weg. Nizzetto kopt de bal weg. Amati is nu in balbezit. Böttger onderschept slim de pass. Böttger passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Guiro passt de bal zonder na te denken. Banay bereikt de bal nog maar net als eerste. Banay geeft een hoge lob. Böttger is nu in balbezit. Böttger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rocklund trapt de bal weg. Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pontrelli. Pontrelli krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Amati heeft problemen om de bal te vangen. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böttger passt de bal in één keer door. Banay rent richting de bal. Banay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ostrý is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Real Bisalta 4:0

44e minuut.
Guevara probeert naar een medespeler te passen. Guiro rent richting de bal. Guiro speelt de bal door. Böttger rent richting de bal. Böttger haalt uit met een fantastische trap. Rocklund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 30%, Real Bisalta 70%.
AzzurriDreamTeam - Real Bisalta 4:0

48e minuut.
Banay geeft een hoge lob. Cunegatti is nu in balbezit. Cunegatti geeft een hoge lob. Menegazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegazzo geeft een hoge lob. Paal! Silni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Muriglio is nu in balbezit. Muriglio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Silni trapt de bal weg. Nizzetto kopt de bal weg. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böttger geeft de bal voor. Ostrý krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nizzetto geeft een hoge lob. Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Banay verovert de bal door een tackle van achteren. Banay haalt uit met een fantastische trap. Pierluca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rocklund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Ostrý geeft een lange en hoge pass. Böttger bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegatti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cunegatti krijgt een gele kaart. Böttger raakt geblesseerd tijdens het duel. Guiro komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ostrý onderschept slim de pass. Ostrý met een sublieme pass. Klungelig pakt Böttger de bal. Böttger haalt uit met een fantastische trap. Rocklund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Real Bisalta 5:0

81e minuut.
Klungelig pakt Banay de bal. Pierluca met een sublieme pass. Guiro is nu in balbezit. Guiro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Merlini de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Böttger rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Real Bisalta 6:0

88e minuut.
Böttger is nu in balbezit. Böttger passt de bal in één keer door. Banay rent richting de bal. Banay haalt uit met een fantastische trap. Pierluca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 37%, Real Bisalta 63%.
AzzurriDreamTeam - Real Bisalta 6:0