Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arianna alkmaar90
Larghi Tactiek 442v2M
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 5
5 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
61.5 gemiddelde waardering 59.9
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


10e minuut.
Przybyliński heeft problemen om de bal te vangen. Svansson onderschept slim de pass. Svansson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Meşe de bal. Šilininkas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Turba met een sublieme pass. Kružević bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb maakt een afschuwelijke overtreding. Şerb krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Inworp. Paraviso met de inworp. Kružević heeft problemen om de bal te vangen. Kružević geeft een lange en hoge pass. Šilininkas krijgt zijn hoofd ertegen. Grozdanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bohman verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - alkmaar90 0:1

23e minuut.
Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski probeert naar een medespeler te passen. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap. Gottesmacher probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Şerb geeft de bal voor. Todor probeert de bal met de borst te controleren. Todor passt de bal met de wreef. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba haalt uit met een fantastische trap. Gottesmacher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Arriaga passt de bal zonder na te denken. Şerb is nu in balbezit. Şerb geeft een lange en hoge pass. Baderschneider kan de bal niet met de borst controleren. Gottesmacher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Meşe rent richting de bal. Šilininkas is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Andrieş ... Strafschop! Andrieş krijgt een gele kaart. Šilininkas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šilininkas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - alkmaar90 0:2

45e minuut.
Inworp. Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraviso speelt de bal door. Kružević geeft een lange en hoge pass. Meşe maakt een snoekduik en kopt de bal. Grozdanić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 45%, alkmaar90 55%.
arianna - alkmaar90 0:2

50e minuut.
Şerb rent richting de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorawski. Gorawski krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Kružević kopt de bal weg. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorawski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Paraviso speelt de bal door. Kružević is nu in balbezit. Kružević speelt de bal door. Šilininkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilininkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jiménez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kružević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laiolo. Laiolo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 47%, alkmaar90 53%.
arianna - alkmaar90 0:2